Kurv (0)

  +
  Ja tak
  Læs mere

  Gavekort og rabatkode tilføjes i checkout

  • Subtotal 0 DKK
  • Fragt Gratis

  Sommertøj til mænd – Vi guider dig igennem sommerens fedeste outfit

  Det er tid til at finde solbrillerne og solcremen frem fra gemmerne, for sommer og kulørte drinks er lige rundt om hjørnet. Det betyder også, at den mørke vintergarderobe og de uldne striktrøjer skal skiftes ud med friskt sommertøj. Vi giver dig vores bud på sommeroutfittet

   

  Gå sommeren i møde med behageligt herre sommertøj

  Hos Shaping New Tomorrow har vi et stort udvalg af sommertøj til mænd. For eksempel vores uundværlige og komfortable sommerbukser og fede herreshorts, som kan styles med eksempelvis vores svedtransporterende t shirts til mænd eller polos til mænd som findes i flere forskellige farver.

   

  Med SNT fra top til tå får du et enkelt og stilrent look, som kan bruges både på arbejdspladsen eller til den årlige havefest. Du kommer hvert fald til at nyde sommeren velklædt.

   

  Sommerbukser til herre – bukser du kan holde ud at have på i varmen

  Har du også altid problemer med at finde bukser til sommeren, man kan holde ud at have på? Vores herrebukser er ideelle til de højere temperaturer sommeren byder på. Det stretchy og lette stof giver dig maksimal bevægelsesfrihed og åndbart materiale, der giver luksuriøs komfort – hvad enten du skal cykle ned til stranden eller sidde på et varmt kontor i arbejdstiden.

   

  Vil du prøve vores sommerbukser til mænd?

  Her på siden har du mulighed for at bestille alt hvad du har brug for til dit sommeroutfit. Men hvis du foretrækker at prøve herlighederne først, kan du selvfølgelig altid besøge en af vores fysiske butikker, hvor vi har masser af sommerbukser til mænd.

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

  Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

  Afvis

  Har du valgt din rette lokation?

  Vælg venligst din butik