Vi guider dig igennem sommerens fedeste outfit

Det er tid til at finde solbrillerne og solcremen frem fra gemmerne, for sommer og kulørte drinks er lige rundt om hjørnet. Det betyder også, at den mørke vintergarderobe og de uldne striktrøjer skal skiftes ud med friskt sommertøj. Vi giver dig vores bud på sommeroutfittet

 

Gå sommeren i møde med behageligt herre sommertøj

Hos Shaping New Tomorrow har vi et stort udvalg af sommertøj til mænd. For eksempel vores uundværlige og komfortable sommerbukser og shorts til mænd, som kan styles med eksempelvis vores svedtransporterende t shirts til mænd eller polos til mænd som findes i flere forskellige farver.

 

Med SNT fra top til tå får du et enkelt og stilrent look, som kan bruges både på arbejdspladsen eller til den årlige havefest. Du kommer hvert fald til at nyde sommeren velklædt.

 

Sommerbukser til herre – bukser du kan holde ud at have på i varmen

Har du også altid problemer med at finde sommerbukser, man kan holde ud at have på? Vores herrebukser med stræk er ideelle til de højere temperaturer sommeren byder på. Det stretchy og lette stof giver dig maksimal bevægelsesfrihed og åndbart materiale, der giver luksuriøs komfort – hvad enten du skal cykle ned til stranden eller sidde på et varmt kontor i arbejdstiden.

 

Vil du prøve vores sommerbukser til mænd?

Her på siden har du mulighed for at bestille alt hvad du har brug for til dit sommeroutfit. Men hvis du foretrækker at prøve herlighederne først, kan du selvfølgelig altid besøge en af vores fysiske butikker, hvor vi har masser af sommerbukser til mænd.