Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

Bukser

Overdele

Shop

Bruger

Kurv

Classic Pants

Fås i 8 farver.

Suit Pants

Fås i 4 farver.

Vejen til The Perfect Pants

Begyndelsen

Shaping New Tomorrow er en dansk virksomhed med rødder i det nordlige Danmark. Bag virksomheden står tre barndomsvenner, der har sat sig for at ændre på den måde, vi tænker tøj på.

Gør op med forestillingen om, at et par habitbukser ikke kan være behagelige at have på en hel dag. Gør op med, at dit stiveste puds skal være så pokkers stift. Hos Shaping New Tormorrow mener vi, at du skal have adgang til tøj, der ikke blot er så lækkert at bære, at du næsten tror, at det er løgn - men også løfter din stil. Uden at du på noget tidspunkt går på kompromis med din komfort.

Home of The Perfect Pants.

Visionen bag Shaping New Tomorrow har været at løfte niveauet af din hverdagsgarderobe og sørge for, at dit tøj - både til hverdag, fest og i formelle sammenhænge - er behageligt.

Men tanken bag er også, at tøjet skal være til at betale. Vores tøj bliver produceret i Portugal i et meget tæt samarbejde med os. Vi har ingen mellemled, der skal tjene penge, og netop derfor kan vi tilbyde dig tøj af høj kvalitet. En kvalitet, vi blandt andet sikrer os ved ofte at besøge vores producenter, som i øvrigt deler vores kærlighed til smukt og lækkert tøj i ekstraordinær kvalitet.

Fremfor at lave utallige kollektioner, nye innovative designs, der går af mode om 3 måneder og bliver lagt på hylden, vil vi skære ind til benet. Vi ønsker at designe tidløst, klassisk herretøj, der er til at bevæge sig i og leve med – og som du kan have glæde af de næste mange år!

Alt tøj designes i Danmark for herefter at blive produceret på vores partnerfabrikker i det nordlige Portugal. Vi tester tøjet igen og igen, sådan vi kan være sikre på, at slutproduktet lever op til vores egne høje forventninger. Vi introducerer udelukkende essentielle produkter til herregarderoben.

Vi tror på, at det perfekte stykke tøj består af det helt rette materiale og den helt rigtige pasform. Så enkelt er det egentlig. Men husk på, at der forud for tilblivelsen af de bukser eller den T-shirt, som du vælger, er sket en proces, hvor vi nøje og metodisk sikrer os, at du får komfort, bevægelsesfrihed og elegance i én pakke.

Vi gør dit køb risikofrit

Vi ønsker ikke, at du skal være nervøs for at brænde dine penge af på et produkt, du ikke er sikker på, at du bliver glad for. Derfor har vi gjort din købsoplevelse 100 % risikofri.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer - uanset ordrestørrelse.

Ønsker du at bytte dit produkt til en ny størrelse, tilbyder vi naturligvis også gratis ombytning - og fragten tager vi på vores regning.

100 dages returret

Når vi siger risikofri købsoplevelse, mener vi det. Så skulle du ikke ønske at bruge dit produkt eller måtte konceptet mod al forventning ikke leve op til dine forventninger, tilbyder vi 100 dages returret.

Dertil modtager vi altid gerne feedback af både positiv og negativ karakter. Så send endelig en kommentar med produktet, sådan at vi ved, hvordan vi kan blive endnu bedre til at hjælpe dig.  


Mere end 25.000 glade kunder kan næppe tage fejl. Læs selv vores anmeldelser på Facebook eller TrustPilot

Er det ikke jer fra Løvens Hule?

“Har jeg ikke set hørt om Shaping new tomorrow et sted før?"


Og jo. Det er faktisk meget muligt.


Tilbage i 2018 rullede vi over hele familien Danmarks skærm i forbindelse med TV-programmet Løvens Hule.


Her lykkedes det os at overbevise investorerne Jesper Buch og Birgit Aaby om potentialet i vores forretning. I samarbejde med dem vil vi sørge for, at endnu flere fremadrettet kan få fornøjelsen af vores Perfect Pants koncept - stilfulde bukser med komfort som joggingtøj – lækkert, ikke?

Vi støtter iværksættermiljøet

En ting er, at vi vil gøre noget for den almene dansker, der ønsker at klæde sig pænt uden at gå på kompromis med komfort. Vi ønsker at gøre en forskel for samfundet som helhed.

Derfor er det ingen sjældenhed, at vi tager ud og holder foredrag på gymnasier eller universiteter netop om vigtigheden af at tænke innovation og iværksætteri ind i sin hverdag.

Dernæst støtter vi op om en sej iværksætter, der har skabt en innovativ skole i Tamale i Ghana.

Skulle du tilfældigvis svinge forbi, vil du forhåbentligt kunne finde en masse glade børn i deres skoleuniform fra os.