Women of Tomorrow

Vores kvindekollektion er skabt til kvinder, som ikke vil gå på kompromis med noget. Du får klassiske designs, bløde materialer og behagelige pasformer, som du kan have på hele dagen lang – så du ikke skal tænke på dit tøj men kan bruge tid på det, der er vigtigt for dig.

Få god stil og komfort – helt risikofrit


Selvstændig, Align by Blume & tidl. elitesvømmer

Pernille Blume

“Det at kunne have friheden til både at være på farten, hvor der sker mange ting, og jeg møder mange nye mennesker, til også bare at have hjemmedage for mig selv – det er ret vildt. At have den frihed til at kunne bevæge sig, det har jeg aldrig prøvet”

Shop jakkesæt

Iværksætter, indehaver af IX Studios

Louise Mygind Andersen

“Det er vigtigt for mig i min meget vilde hverdag, at jeg kan have noget på, som jeg kan have på hele dagen. Så når jeg vælger tøj, er det ofte noget, som jeg kan dresse ned i løbet af mine kontortimer – og noget som jeg kan dresse op, hvis jeg skal til møde efter, eller hvis jeg afslutter min dag med et event”

Shop bukser

Forsker, forfatter & foredragsholder

Susanna Søberg

“Jeg kan have tøjet på i forskellige situationer, f.eks. til et møde, ude at holde foredrag, hvis jeg skal mødes med en veninde på en café – eller bare på en søndag, hvor jeg skal ud at gå en tur. For det sidder bare godt og er behageligt at have på, og det, synes jeg faktisk, er rigtig vigtigt” 

Shop skjorter

Shop the look

Se hele vores kollektion af tøj til kvinder

Shop nu