11 BUD PÅ DEN PERFEKTE GAVE TIL MANDEN DER HAR ALT

11 bud på den perfekte gave til manden der har alt

Vi ved alle, hvor svært det kan være at finde den perfekte gave til manden – eller mændene – i vores liv.

Især fordi han ikke altid selv ved, hvad han ønsker sig eller får skrevet en ønskeliste. Er du selv på jagt efter gaven til manden, der har alt og ikke ønsker sig noget – men fortjener at få noget helt særligt? Vi er klar til at hjælpe dig; her er vores bud på 11 gode gaver, som vi tror vil glæde din mand, kæreste, ven, far eller bror.

1. CLASSIC PANTS

Er manden i dit liv lidt for glad for sweatpants? Så kan vores Classic Pants være et oplagt bud på den perfekte gave til ham. Bukserne er lige så behagelige at have på som joggingbukser – de ser bare bedre ud. De har et klassisk chino-look og er lavet med vores patenterede FreeFiber™-teknologi, som gør, at materialet strækker sig efter alle bevægelser og sikrer optimal komfort. Så han får nok ikke lyst til at tage dem af igen, men det behøver han heller ikke; de er det oplagte valg, både når han skal på arbejde eller bare slappe af derhjemme.

2. CLASSIC SHIRT

Noget af det pæneste, en mand kan iklæde sig, er en helt frisk skjorte. Synes du, at manden i dit liv bør gå mere i skjorte, men foretrækker han sin (lidt for brugte) yndlingstrøje? Så har vi et et bud her, vi tror, han bliver yderst tilfreds med! Vi kalder vores Classic Shirt for The Perfect Shirt, fordi den i vores optik virkelig er den perfekte skjorte. Den har et klassisk look og er lavet i et ultrafint bomuldsmateriale, som giver god komfort og følger alle bevægelser. Dermed vil den føles lige så behagelig at have på som hans foretrukne T-shirt.

3. ESSENTIAL PANTS

Vores Essential Pants er svaret på alle tøjkriser. De passer til alt og er ekstremt behagelige at have på – hvilket også gør dem til den perfekte gave. Bukserne er udviklet med vores TechRec™-teknologi, som sikrer 360° stræk og giver dem en række praktiske egenskaber; bukserne er krølfri, åndbare og vandafvisende. Samtidigt er de delvist fremstillet af genanvendte ressourcer, og så har de et enkelt, stilrent look, og dermed er de idelle til enhver aktivitet og alle anledninger. Er du ikke sikker på hans størrelse, er der hjælp at hente i vores Fit Finder.

4. SUPIMA T-SHIRT

Vi kender ikke nogen, som ikke er vild med vores Supima T-shirt. Og da vi udmærket er klar over, hvor svært det kan være at finde den perfekte T-shirt, synes vi, det er oplagt at hjælpe manden i dit liv lidt på vej ved at give ham en i gave. Trøjen er lavet af Supima bomuld, som er ekstremt slidstærkt og blødt – og som sikrer, at pasformen forbliver intakt selv efter mange vaske. Og det er godt, da vi vil vove at påstå, at den vil blive brugt flittigt!

5. THE PERFECT SUIT 2.0

Er du på jagt efter en særligt eksklusiv gave, bør du se på vores jakkesæt. Vi har designet den næste generation af jakkesæt med det nye Perfect Suit 2.0, som er lavet i vores innovative Essential-materiale. Jakkesættet er vandafvisende, åndbart og bæredygtigt – og det har 360° stræk, så komforten er virkelig i top. Derfor kan det også sagtens være, at han ikke kun kommer til at bruge jakkesættet til fest; det føles lige så behageligt at have på som sportstøj og kan sagtens bruges til hverdag. Du kan let finde hans perfekte størrelse, det er nemlig muligt at vælge bukser og blazer i forskellige størrelser. Har du brug for lidt hjælp, kan du få det af vores Fit Finder.

6. PERFECT SHORTS

Er manden i dit liv allerede vild med vores Classic Pants eller Essential Pants? Så kan du nok gøre ham rigtig glad ved at forære ham et parClassic ShortsellerEssential Shorts. De lever på alle måder op til alle de gode egenskaber, de lange bukser har. Alle shorts er ekstremt behagelige at have på og har en række praktiske features, som kommer fra vores patenterede FreeFiber™- og TechRec™-teknologier. De innovative materialer, shortsene er lavet af, giver dem ikke kun deres stilrene look, de sikrer også optimal komfort gennem hele sommern – til alle tænkelige aktiviteter. Han kan have dem på til havefesten, på stranden, på café; de passer til det hele.

7. ESSENTIAL OVERSHIRT

De danske mænd har virkelig taget overshirten til sig, og det forstår vi godt. En overshirt er en hybrid mellem en skjorte og en let jakke, hvilket gør den perfekt til både udendørs og indendørs aktiviteter og stort set alle anledninger. Den er lavet af vores bæredygtige Essential-materiale, som giver fri bevægelighed, er åndbart og vandafvisende – og så kan den bruges over både skjorter, T-shirts og trøjer. Dermed vil skjorten være en meget anvendelig og stilfuld gave.

8. ATIVO BOXER SHORTS

Vores Ativo Boxers er en meget personlig og praktisk gave – og man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt det er at have komfortabelt kvalitetsundertøj. Materialet i vores boxers er ekstremt blødt, strækbart og åndbart, og så er det også meget let. Derudover har vi designet vores boxers med ekstra lange ben, så de bliver, hvor de skal, og de kan ikke ses under tøjet. Vi må dog hellere tilføje en advarsel: Vores boxers er stærkt vanedannende, og de fleste mænd, der prøver dem, kommer aldrig til at bruge andre igen!

9. HOODIE

Må vi præsentere dig for hans nye yndlingstrøje? Vores hættetrøje er lavet af bæredygtigt bomuld, som er utroligt blødt – så han kan klæde sig behageligt på med god samvittighed. Den har nogle gode detaljer; hætten er meget blød, og logoet er printet i fire lag, så det forbliver intakt selv efter mange vaske. Trøjens stilrene design gør den meget anvendelig, så han kan have den på både i hverdagen, og når han skal slappe af.

10. KLASSISK SORT BÆLTE

Hjælp ham med at få helt styr på sit outfit, og giv ham et klassisk bælte i gave. Vores sorte bælte er lavet af 100 % kvalitetslæder, som er et naturligt og eksklusivt materiale, der kun vil blive flottere år for år. Bæltet fås både med et bæltespænde i sølv og guld, så du kan tilpasse gaven efter, hvad han foretrækker.

11. SANITIZED® SILVER SOCKS

Ligesom med godt undertøj skal man ikke undervurdere, hvor vigtigt det er at have nogle gode strømper. De danner basen for et helt outfit, så de skal være stilrene og rare at have på. Vores strømper er lavet i Italien og er fremstillet af egyptisk bomuld, som har fået en Sanitized Silver-behandling, der hjælper med at holde fødderne friske og fri for lugt. Dermed er vores strømper en eksklusiv og praktisk gave, som dem omkring ham muligvis også vil sætte pris på.

GAVEN DER RAMMER PLET HVER GANG: ET DIGITALT GAVEKORT

Var guiden her ikke til nogen hjælp for dig, har vi et sidste tip. Giv ham et digitalt gavekort med beløbet for dit gavebudget, og lad ham selv vælge hans favoritter. Gaven her er også ideel, hvis du er lidt sent ude – du modtager vores digitale gavekort direkte i din indbakke lige efter bestilling.