DBU | SNT – Et perfekt match


Komfort og god stil til alle anledninger

Når Danmarks herrelandshold i fodbold rejser til og fra kamp, har de vores jakkesæt på – og det er vi enormt stolte af! Ifølge spillerne selv er det altafgørende at være godt tilpas op til kamp; vi sørger for, at de kan være behageligt klædt på op til kampstart, så de kan gå på banen og jagte store drømme i ægte 92-stil! Landsholdets nyeste sæt har gennem den grønne farve netop en lille reference til sensationen i 92, som kan minde os alle om at drømme stort – og bakke vores landshold op.


The Perfect Shirt

Den mest behagelige skjorte

Når du føler dig godt tilpas, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opnå – heller ikke som landsholdsspiller. Og her kommer vores skjorter ind i billedet. Med et fintstrikket materiale, 360° stræk og et stilrent look kan spillerne være behageligt og pænt klædt på op til kampstart. Dermed giver vi dem de bedste betingelser for at holde hovedet koldt og koncentrere sig om kampen uden nogle bekymringer om komfort. I vores Perfect Shirt kan man føle sig lige så godt tilpas som i den danske landsholdstrøje.

Se alle skjorter

Se vores Perfect Shirt

The Perfect Pants

Klar til det hele

Når man foretrækker løstsiddende sportstøj, kan habitbukser føles stive og begrænsende. Det er ikke tilfældet med vores Essential Suit Pants, som det danske herrelandshold har på, når de rejser til og fra kamp. De er nemlig fremstillet med innovative features fra sportstøj, som sikrer 360° stræk og komplet bevægelsesfrihed. Kombinationen af ekstrem komfort og buksernes stilrene design betyder, at de rød-hvide kommer til at være klar til det hele: Flyrejse, pressekonference, champagnebad – you name it.

Se alle bukser

Se vores Essential Suit Pants

The Perfect Suit

Det ultimative jakkesæt

Der sker noget særligt, når landsholdet trækker i den danske spillerdragt. Der opstår en følelse af fællesskab, der er lige så vigtigt for holdet, som komfort er for den enkelte spiller. Vores formål er, at fællesskabet og komforten forbliver intakt, når spillerne trækker i vores Essential Suit før og efter kamp. Åndbar, vandafvisende, 360° stræk og et tidløst design: jakkesættet gør det lettere at bevare fokus og yde sit ypperste – når som helst, hvor som helst.

Se alle jakkesæt

Se vores Essential Suit


Alle styles

Den næste generation af klassisk herretøj til dansk fodbolds nye æra

Det danske herrelandshold har bevæget sig ind i en ny æra, hvor menneskelige værdier danner grundlag for sportslige resultater i verdensklasse. Holdet løfter i flok, men hver enkelt spiller gives frirum til at være en stjerne i sin rolle, uanset hvad den måtte indebære. Der hersker en kultur, som skaber samhørighed og sejre, fordi fokus er på mennesket bag spilleren. En kultur som vi hos SHAPING NEW TOMORROW både hylder og sigter efter. Derfor var det svært at få armene ned igen, da vi indgik samarbejdet med Herrelandsholdet om at blive officiel leverandør af landsholdets tøj udenfor banen.

Vi ved nemlig, at tøj ikke bare er tøj. Tøj kan bringe den bedste version af mennesker frem – i hverdagen såvel som på kampdagen, hvor hele nationen kigger med. Det handler om at være klædt på til øjeblikket, så man kan præstere sit bedste – og endda overgå sig selv som herrelandsholdet har for vane at gøre. Derfor, synes vi, det er et perfekt match. For ikke nok med at landsholdets tilgang til fodbold er lige så banebrydende som det tøj, vi producerer, så indkapsler de også essensen af, hvad det vil sige at stretch further – vores filosofi.