Returnering

RETURPOLITIK

Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter, som hjælper dig til at kunne efterleve vores slogan: Stretch further. Vi forstår dog, at tingene ikke altid går som planlagt.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, tilbyder vi gratis returnering, forudsat at produktet er nyt, i sin originale indpakning og alle fysiske mærkater er fastgjort på varen. Vores returpolitik er 45 dage fra købsdatoen. Hvis returperioden er udløbet, kan vi ikke tilbyde dig en returnering eller ombytning.

Klik på knappen herunder for at igangsætte en returnering

Klik her for at returnere varer

PRODUKTETS STAND VED RETURNERING

Du er naturligvis velkommen til at prøve produktet på, men vi godtager ikke returvarer, hvis det returnerede produkt ikke er i ny stand, ikke er i sin originale indpakning, mangler de fysiske mærkater, der er fastgjort på varen, har parfumelugt eller anden stærk lugt, har været udsat for røg, er blevet vasket, har været i forbindelse med dyr eller pels, ikke er pakket ordentligt eller forsvarligt i returneringen, har åbne sømme eller er blevet ændret eller modificeret på nogen som helst måde.

OMBYTNING

Vi tilbyder direkte ombytning gennem vores returportal, når der er tale om ombytning til et produkt af samme slags med samme pris og pasform.

Hvis du ønsker at ombytte til et andet produkt, returner da produktet, og vælg muligheden “Shop på vores website, og find noget, du kan falde pladask for”. Følg blot anvisningerne i returportalen.

RETURNERING I BUTIK

Produkter købt online på shapingnewtomorrow.dk kan også returneres i vores danske butikker.

Produkter købt i en af vores fysiske butikker i Danmark kan kun returneres i en af vores danske butikker.

RETURNERING AF PRODUKTER MED FEJL

I det sjældne tilfælde, at du skulle modtage et produkt, som er i stykker eller har fejl, undskylder vi meget. Men bare rolig, du kan være sikker på, at vores kundeservice vil hjælpe dig. Kontakt derfor venligst kundeservice, så snart du opdager problemet, så vil vi guide dig gennem returneringsprocessen.

REKLAMATION

Ved reklamation i forbindelse med produktfejl beder vi dig gå til vores reklamationsportal, hvor du nemt kan indsende din reklamation. Klik her, og følg instruktionerne. Vi gennemgår din reklamation indenfor 3 hverdage for at sikre en hurtig løsning på problemet.

SÅDAN RETURNERER DU

Klik på knappen herunder, og gå til returportalen for at gøre brug af vores gratis returnering:

Returportal

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål eller støder på problemer i forbindelse med returnering eller ombytning.