Guide

DE PERFEKTE GAVER TIL KVINDERNE I DIT LIV

De perfekte gaver til kvinder i dit liv

Leder du efter den perfekte gave til en kvinde i dit liv, som fortjener noget ekstra særligt til jul?

Lad os hjælpe dig! Vi har samlet vores bedste gaveidéer til din kone, kæreste, veninde, mor eller søster, der med garanti vil få smilet frem på deres læber.

NO. 1 PANTS

Vores No. 1 Pants er en fantastisk gaveidé til enhver kvinde i dit liv, som du vil forkæle med noget særligt. Bukserne er utrolig bløde at have på og byder på exceptionel komfort takket være det innovative materiale med ekstra stræk. Udover den luksuriøse følelse, de giver, har bukserne et klassisk stilrent look og fås i to forskellige fits. De er perfekte til kvinden, som ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller stil: Med disse bukser kan hun få det hele!

OVERSIZED SHIRT

Forkæl en særlig person i dit liv med det blødeste basistøj. Vores oversized skjorter føles silkebløde mod huden takket være det fine bomuldsmateriale. En oversized skjorte er den perfekte gave til enhver kvinde, der ønsker et stilrent og behageligt look på ingen tid: Skjorten er stretchy og krøller minimalt – og så er den nem at style med alt andet i garderoben.

ESSENTIAL PANTS

Dette er den perfekte gaveidé til kvinden, som forventer mere af hendes tøj end blot et stilrent look. Vores Essential Pants er spækket med funktionelle features: Udover at være behagelige og stretchy er de også vand- og pletafvisende, lette og åndbare. De fås i to forskellige fits – tapered og straight – så du kan skræddersy gaven præcis til hendes stil.

SUPIMA T-SHIRT

Du kan give for mange T-shirts til kvinder: Vores er lavet af det blødeste Supima-bomuld, som er behageligt at have på og har en stærk, glat overflade, der giver et eksklusivt udtryk. Det er alt, hvad man kan ønske sig i basisgarderoben, og den fås i mange forskellige farver – så det eneste, du skal gøre, er at vælge den i hendes yndlingsfarve.

ESSENTIAL SUIT

Hvis du er på jagt efter noget helt særligt, kan du stoppe med at lede nu. Vores Essential Suit er perfekt som en større og ekstra luksuriøs gave. Jakkesættet er lavet af et innovativt materiale, der vil holde din udkårne stilren og godt tilpas hele dagen lang. Derudover er det både vand- og pletafvisende samt åndbart. Sættet fås med bukser i to forskellige fits og flere tidløse farver – så du skal blot vælge den stil, du tror, hun allerbedst kan lide.

BELTED OVERSHIRT

Denne bløde overshirt er det perfekte ekstra lag, som vil holde enhver kvinde varm og godt tilpas hele dagen lang. Giv den til en særlig kvinde i dit liv, der kan bruge den som en let jakke eller en afslappet udgave af en blazer. Hun kan også matche den med vores No. 1 Pants, som er lavet i samme bløde materiale, og derved få et komplet afslappet jakkesæt.

STRAIGHT JEANS

Giv hende den perfekte hverdagsstyle, som hun aldrig bliver træt af at have på. Vores straight fit jeans er en ægte klassiker, der passer til alt. De har et autentisk denimlook men er behagelige at have på fra første øjeblik takket være ekstra stræk. De fås i tre forskellige farver, så spørgsmålet er bare, om hun er mest til den lyseblå 90’er-denim eller de mørkere nuancer?

GIFT CARD

Har du ingen anelse om, hvad kvinden i dit liv ønsker sig, har du din redning her: Giv hende et gavekort på et valgfrit beløb, som hun kan bruge på sine favoritter blandt vores store udvalg af tidløse styles. Og det bedste af det hele? Gavekortet bliver sendt direkte til din indbakke på e-mail, så du ikke ender med at stå tomhændet juleaften, hvis du er sent ude med dine gaveindkøb!