Herremode: SNT giver dig 3 tips og musthaves til garderoben

Nogle mener måske, at herremode er mere end bare t-shirts til herre og et par lange bukser til mænd. Men det er vi ikke helt enige i. For hos Shaping New Tomorrow har vi lagt stor vægt på at udvikle de mest komfortable og stilrene basic items til herregarderoben. Et musthave til hverdagen og til mere festlige begivenheder.  

 

Den rette mode til mænd

Prøv at stil dig selv spørgsmålet, hvor mange ting i din garderobe du egentlig bruger? Svaret vil nok være dine mest behagelige og pæne par bukser og de klassiske t-shirts, som ligger oven på den tårnhøje bunke af tøj, der ikke er blevet brugt i årevis. Hvis det overhovedet er blevet brugt.

 

For at være med på herremoden – og for at gøre det meget nemmere for dig, kan du gøre følgende:  

 

  1.     Anskaf dig en enkelt og klassisk buks, der kan bruges til alting. For eksempel vores SNT CLASSIC PANTS i farverne grå, sort eller midnight blue.
  2.     Keep it simple: Hold dig til afdæmpede farver, for at undgå at ligne et helt tivoli. Det ønsker du eller omverdenen ikke. Den rette herremode går ud på at matche dine farvede bukser med en enkelt hvid eller sort overdel og omvendt.
  3.     Style dine basicdele op eller ned. Du kan style outfittet op med dine pæne blanke sko, et herrebælte og en blazerjakke, eller du kan holde det casual med dine yndlingssneakers, en afslappet t-shirt og en sweatshirt til mænd.

 

Herre modetøj - shop den nyeste mode for mænd

Har du endnu ikke fundet de helt perfekte bukser? Eller har du kun t-shirts med en masse mønstre og print? Så er det blevet tid til at pifte klædeskabet op for at være helt med på den seneste herremode. Du kan gå på opdagelse i vores webshop og finde al mode til mænd. Her kan du shoppe herre modetøj til dit næste outfit.