Ambassador

Klar HYROX-konkurrencen i et jakkesæt: Mimi Kraus tager kampen op

Klar HYROX-konkurrencen i et jakkesæt: Mimi Kraus tager kampen op

“Har du set det? Den fyr løb et maraton i jakkesæt, og endda med en fantastisk sluttid.” Mimi taler om Martin Egebjerg Olesen, som vandt HCA Marathon i Odense med en imponerende tid på 2 timer, 27 minutter og 58 sekunder – iført vores stilfulde Essential Suit

“utroligt holdbart, utroligt fleksibelt, du kan virkelig gøre hvad som helst i det” - Mimi Kraus

Jakkesættet er “utroligt holdbart, utroligt fleksibelt, du kan virkelig gøre hvad som helst i det,” siger den tyske verdensmester i håndbold Michael “Mimi” Kraus til sin ven Markus Ertelt, skuespiller og fitnessekspert.

Hvad som helst i et jakkesæt? Det skal sættes på prøve i den næste Essential Suit-udfordring! Mimi og Leonhard Holzner fra NICE Athletic Club udfordrer derfor Markus Ertelt og Björn Hahn i HYROX-konkurrencen i Berlin.

HYROX er en international fitnesskonkurrence for professionelle atleter og fitnessentusiaster, hvor deltagerne skiftevis løber 1 kilometer og derefter udfører en klassisk fitnessdisciplin, hvilket gentages 8 gange.

Bukser, skjorter og blazere vælges, og træningen for de to hold begynder, inden de mødes igen den store dag. Den 20. april 2024 var det tid. De fire venner giver alt, hvad de har ved det store arrangement i Berlin. Uanset om det gælder burpees, roning eller sandbag lunges, mestrer de hver workout med stil i det åndbare Essential Suit med 360° stræk – og efter at have gennemført konkurrencen ser de stadig godt ud takket være materialet, der krøller minimalt.

Med en tid på 1 time, 2 minutter og 57 sekunder vinder Markus og Björn Essential Suit-udfordringen og beviser, at man sagtens kan give den alt, hvad man har uden at gå på kompromis med stil.

Se videoen med højdepunkter fra udfordringen, og lad dig inspirere til at overvinde dine egne grænser og nå nye højder.