FreeFiber™ og TechRec™ er teknologier, vi har udviklet, som gør det muligt for os at fremstille alsidige produkter, der udfordrer forældede konventioner om klassisk herretøj. Dermed kan vi tilbyde dig den nødvendige bevægelsesfrihed og sindsro, der skal til, for at du kan leve et uhindret liv – med stil.

  • FreeFiber™-teknologi

  • TechRec™-teknologi

Innovative materialer for et bedre i morgen

Vi udvikler den næste generation af herretøj, hvor tøjet skal være lige så komfortabelt, som det er stilfuldt og klassisk – og passe til enhver alder, kropstype og livsstil. Dansk design, håndlavet i Portugal.

Trending

Skjorter i hørlook

Find det perfekte sommerlook

Sol-uniformenSol-uniformen

Summer Look

Sol-uniformen

1.300 DKK

StorbyferieStorbyferie

Summer Look

Storbyferie

1.300 DKK

Vores filosofi

Stretch further


Siden dag ét har vi udfordret konventionerne indenfor klassisk herretøj.
Vores mission forbliver at fremstille produkter, som hjælper dig med at stretch further.


Hold mig opdateret

Vær den første til at modtage eksklusivt indhold, lanceringstilbud, nyheder m.m.

Frihed til at bevæge dig

Vi ved, at herremoden ikke er immun over for udvikling. Alligevel er vores indfaldsvinkel til at være på forkant med evolutionen af moderigtig ekvipering anderledes end andres. Lige siden begyndelsen er vi gået mod strømmen af brands, der forsøger at påvirke moden ved at læne sig forsigtigt op ad tidens tendenser. Vi er i stedet trådt et skridt tilbage og har defineret vores identitet ved at fokusere på at forbedre de essentielle elementer i den klassiske herregarderobe. Det tøj, der bærer navnet SHAPING NEW TOMORROW, er et innovativt og moderne alternativ til det konventionelle herretøj, som ofte føles stift og hæmmende at have på. Med vores take på den essentielle herrebeklædning får du en unik følelse af frihed.

Fra ideal til virkelighed

Lige siden begyndelsen har vores mål været skarpt aftegnet. Vi vil skabe det perfekte herretøj. For os er design og komfort nødvendige at kombinere, så vores garderobe passer til det aktive liv, de fleste af os lever i dag. Og det gør man ikke bare sådan lige. Vi har brugt lang tid på at nå derhen, hvor vi er i dag. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere vores brede og alsidige sortiment, der repræsenterer kulminationen af vores anstrengelser. Ud over vores hjertebarn – The Perfect Pants – finder du også skjorter, shorts, blazere, jakkesæt mv. fra SHAPING NEW TOMORROW, som alle indkapsler de værdier, som vores udviklingsrejse er drevet af.