Stretch further – vores filosofi

Siden dag ét har vi udfordret konventionerne indenfor klassisk herretøj.

Vores mission forbliver at fremstille produkter, som hjælper dig med at stretch further.

Stretch further betyder at træde ud af ens comfort zone og flytte grænserne for, hvad der anses som muligt.

Det er dér, man kan have det sjovt, bøje reglerne og udfordre status quo. Det er også dér, man finder sindsro.

Sådan gør vi ved SHAPING NEW TOMORROW, og vi opfordrer dig til at gøre det samme.

STRETCH YOUR LIMITS

Nogle springer over, hvor gærdet er lavest, mens andre aktivt søger udfordring. Modgang og svære forhold får dem blot til at arbejde hårdere for at nå i mål.

Vores mål er, at du – uanset hvilken udfordring du står overfor – skal være komfortabel selv i ukomfortable situationer. Så kan du koncentrere
dig om at stretch further og trodse de odds, som måtte være imod dig.

STRETCH YOUR STYLE

I en foranderlig verden, som kræver mere og mere af dig, er det altafgørende, at du kan føle dig fri – både fysisk og mentalt.

Derfor er vores multifunktionelle herretøj designet til at kunne stretch further, så du kan forblive klar til enhver anledning eller udfordring – hver dag, hele dagen.

ENGINEERED TO STRETCH FURTHER

Når du er i stand til at bevæge dig frit, har du også nemmere ved at tænke, føle og leve frit. Og hvis du ser godt ud, så har du det formentligt også ganske godt.

Med teknologier som FreeFiber™ og TechRec™ fremstiller vi avanceret stof, som gør, at vi kan tilbyde uovertruffen komfort og følelsen af fri bevægelighed.

Med egenskaber som dem, vi kender fra sportstøj, og det tidløse look, der kendetegner klassisk herretøj, er vi i stand til at tilføre din dagligdag mere bekvemmelighed. Så snart du prøver tøjet, vil du se – og mærke – hvad vi mener.

STRETCH ABOVE AND BEYOND

Stretch further er en filosofi, som afspejles i de produkter, vi designer, hvordan vi udvikler vores forretning, og hvad vi står for som brand. Den dækker også over vores produktionsmetoder. Vi er konstant på udkig efter måder, vi kan være med til at optimere jordens ressourcer på – f.eks. ved at give nyt liv til gammelt plastik.

SHAPING NEW TOMORROW

#StretchFurther