Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

Hvor opholder du dig?

Klik på flaget som stemmer overens med det land som du er bosiddende i
0 produkter
Bukser

Bukser

0 produkter
Overdele

Overdele

0 produkter
Shop

Shop

0 produkter
Kurv

Kurv

Habitbukser Herre

Fås i 7 farver.

Wide Fit

Fås i 0 farver.

Returnering

Vi gør det nemt for dig at returnere dine produkter til tilbagebetaling eller ombytning. Husk: Du har hele 100 dages returret på ubrugte produkter.

Sørg for at have dit ordrenummer ved hånden - du kan finde det i din ordrebekræftelse. Det starter med to bogstaver efterfulgt af fem - seks cifre og kan se ud som følgende: DK113214

Ved ombytning beder vi dig venligst tydeligt angive hvilken model, farve og størrelse du ombytter til, så der ikke hersker tvivl herom. Tryk på overskrifterne herunder for yderligere information.

Returpolitik - Læs dette før du returnerer/ombytter

Bemærk venligst at følgende betingelser gør sig gældende ved både returnering og ombytning:

Vi tager ikke produkter retur, hvis de: 
- Ikke fremstår som nye
- Lugter stærkt af parfume eller andet
- Har været udsat for røg
- Har været vasket
- Er påført pels fra dyr
- Ikke har været forsvarligt pakket ned.


Du har hele 100 dages returret. Er denne overskredet, kan vi ikke tilbyde tilbagebetaling eller ombytning. Du vil derfor ligeledes ikke kunne logge ind i returportalen.

Vi tilbyder ikke ombytning til et dyrere produkt. Hvis du ønsker dette, skal du returnere til tilbagebetaling og i stedet bestille det produkt du ønsker.

Reklamation

Hvis du har et produkt med produktionsfejl eller ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en mail med billeder til info@shapingnewtomorrow.dk.

Du vil herefter blive informeret om det eventuelle videre forløb i forbindelse med din reklamation.

Returomkostninger

Vi tilbyder gratis ombytning og gratis returnering i Danmark.

Spørgsmål til returnering?

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om processen, henviser vi i første omgang til vores Help Center, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål.

Du er desuden meget velkommen til at kontakte os personligt i følgende tidsrum:

Man-Fre: 10.00-17.00
Lør-Søn: Lukket

Kundeservice kan træffes på følgende måder:

Telefon: +45 42 90 90 24
Email: info@shapingnewtomorrow.dk 
Livechat på hjemmesiden

Hvordan returnerer jeg?

Umiddelbart er returportalen meget simpel og intuitiv. Skulle du dog være i tvivl om hvordan og hvorledes, kan du følge guiden herunder:

1. Gå til vores returportal ved at trykke på knappen øverst på siden. Vi bruger systemet ReBOUND, så både du som afsender og vi som modtagere, kan følge pakken og sikre at vi har de samme informationer vedrørende returneringen.


2. Log ind med dine ordreoplysninger og book din returnering. Vi tilbyder returnering med GLS, så vælg denne returmetode. Du vil til slut kunne printe både returlabel og returskema (begge skal printes).

Bemærk at din returlabel er unik, og derfor kun kan bruges én gang.

3. Pak dine varer forsvarligt ned, så de ikke tager skade under forsendelsen. Sørg for at de er foldet pænt sammen som da du modtog dem. Vi tager kun imod produkter som er ubrugte (de må selvfølgelig gerne prøves på).

Læg returskemaet i pakken sammen med dine varer.

4. Fastgør returlabelen forsvarligt på pakkens største flade, så den er synlig og letlæselig.

Aflevér pakken i en GLS pakkeshop nær dig. Gem den kvittering du her får udleveret. Se hvor din nærmeste pakkeshop er ved at trykke her.

5. Du vil modtage en e-mail* med et sporingsnummer, så du kan følge pakkens forløb hele vejen til vores returcenter.


*Bemærk at denne e-mail sendes på vegne af ReBOUND og ikke Shaping New Tomorrow.

6. Når din returnering er modtaget, vil den blive behandlet inden for maksimalt tre hverdage (normalt samme dag som vi modtager den). Hvis din returnering ikke kan godkendes jf. vores returpolitik, vil du blive kontaktet.

7a. Såfremt du har valgt tilbagebetaling af pengene, kan det tage op til 3 hverdage efter behandling af din returnering. Dette er op til bankerne og ikke os, så vær venligst tålmodig.

7b. Såfremt du har valgt at ombytte, vil vi sende dig de ønskede produkter. Hvis vi ikke kan gennemføre din ombytning grundet udsolgte/udgåede varer eller mangelfuld beskrivelse af det ønskede produkt, vil vi i stedet tilbageføre pengene eller kontakte dig.