Vi vil ændre opfattelsen af traditionelt herretøj

Det har aldrig føltes bedre at gå pænt klædt

Historien om SHAPING NEW TOMORROW startede i 2015 med tre barndomsvenner, der satte sig for at ændre måden hvorpå, vi tænker traditionelt herretøj. Komfort og klædelighed var svær at forene, og det blev grobunden til at opbygge et internationelt tøjbrand.

Vores koncept bygger på idéen om at være klædt på til, hvad end dagen må bringe. Når vi står over for nye udfordringer eller skal træffe vigtige beslutninger. Når vi er nødt til at træde ud af vores comfortzone – eller når vi bare skal slappe af hjemme på sofaen. I vores tøj vil du opleve en ny dimension af komfort, som gør, at du aldrig føler dig begrænset i din hverdag.

Vi har udfordret traditionerne og gentænkt, hvordan klassisk, pænt herretøj skal føles og se ud. Det er en proces i konstant udvikling – og du vil kunne mærke forskellen så snart, du prøver vores tøj.

SHAPING NEW TOMORROW

Designet I danmark. Lavet I portugal. Båret af mænd I hele verden.

Vi har et nært samarbejde med flere familieejede fabrikker i Portugal, der har samlet erfaring med tekstiler gennem generationer.
Deres ekspertise og grundige håndelag kombineret med vores visioner giver opskriften på
komfortabelt og stilet herretøj, som er båret af mænd i hele verden.

Kvalitet til en pris hvor alle kan være med

Siden vi startede, har vi været i konstant udvikling for at perfektionere vores materialer og vævninger, der kan indfri forventningen om klassisk herretøj med komplet og kompromisløs bevægelsesfrihed. I samarbejde med vores producenter i Portugal udvikler vi selv de unikke materialer, vi bruger til vores produkter. Relationen er tæt, og vi besøger ofte vores producenter, så vi kan stå inde for alt, der kommer fra Portugal til Danmark. 

Vi forhandler udelukkende gennem eget website og egne butikker for at sikre, at du kan få den højeste kvalitet til en lavere pris. Vi har ingen mellemled, da produktet kommer direkte til dig som forbruger, og det hænger sammen med, at vi tror på, når du betaler en fair pris for de varer, vi designer og udvikler, så sikrer vi samtidig ordentlige vilkår for alle led i værdikæden.

Ansvarlige alternativer til konventionelle traditioner

I en verden, der er præget af hurtige tendenser og hensynsløs produktion, har vi valgt at fokusere vores sortiment på tidløse klassikere og faste modeller i forskellige farver. Det giver mening, fordi du som forbruger har mulighed for at bruge tøjet igen og igen. Vi tror på, at det skal være muligt at gøre mere med mindre.

Som en mindre virksomhed med stor vækst overvejer vi hele tiden, hvordan vi kan tænke og agere mere ansvarligt – velvidende, at processerne og ændringerne tager tid at implementere. Vi arbejder med bæredygtige materialer som bambus, genanvendt polyester og polyamid og Tencel®. Desuden er vores bukser OEKO-TEX-certificerede, og ligger vi inde med ubrugt tøj, donerer vi det til velgørende formål.

Vi er stolte af de tiltag, vi allerede har implementeret. Men vi er ikke i mål endnu. Det arbejder vi på at komme hver eneste dag.

Mød grundlæggerne af SHAPING NEW TOMORROW

Christoffer Bak

Kasper Ulrich

Christian Aachmann