Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

0 produkter
Bukser

Bukser

0 produkter
Overdele

Overdele

0 produkter
Shop

Shop

0 produkter
Kurv

Kurv

Classic Pants Chinos

Fås i 14 farver.

Habitbukser Herre

Fås i 8 farver.

Wide Fit Chinos

Fås i 4 farver.

The Perfect Shorts

Fås i 6 farver.

Behagelige chinos til mænd

Vil du gerne forkæle dig selv eller din kæreste med et par chino bukser til mænd, der har en perfekt pasform, og som giver maksimal bevægelsesfrihed?

Hos Shaping New Tomorrow forhandler vi klassiske chinos, som kan bruges til både dagligdag og fest. Vores bukser er kendetegnet ved en stor komfort, som gør, at du både kan se godt ud i dine chino bukser, samtidig med at du kan bevæge dig lige så frit, som hvis du havde joggingbukser på. Skulle vores chinos ikke leve op til dine forventninger om komfort, får du dine penge tilbage - vi tør nemlig godt give dig garanti på vores tøj.

 

Chinos i et klassisk design

SNT herre chinos er fremstillet i et tidløst og klassisk design, så du kan blive ved med at bruge dine chinos igen og igen. Vi elsker tøj, og vi synes, at det er en skam, hvis vores bukser kun kan bruges en enkelt sæson eller to, fordi modebilledet skifter. Vores mål er at skabe chinos til mænd, som kan blive brugt mange år frem i tiden, og som kan skabe glæde hver eneste gang, at de bliver fundet frem fra klædeskabet.

Normalvis er det ikke nødvendigvis en fornøjelse at finde pænt tøj frem fra skabet. Pænt tøj har det nemlig med at være lidt stift i det. Men det er ikke tilfældet med vores SNT chinos. Her får du et par bukser, som er lige så behagelige at have på, som de er pæne at se på. Og hvem vil ikke gerne trække i bukser, som føles lige så skønne som joggingbukser indvendigt, men samtidig ser pæne ud på den anden side?

 

Herre chinos af høj kvalitet

Alle vores herrebukser er fremstillet i materialer af høj kvalitet, og det samme er tilfældet med vores chino bukser til mænd. Kvaliteten af materialerne og komfort går hånd i hånd, og derfor anvender vi kun det bedste af det bedste til vores herretøj. Vores kærlighed til tøj er stor, og det kan du få glæde af ved at anskaffe dig et eller flere par chinos, som du aldrig får lyst til at tage af igen.

Vil du gerne have fingrene i lækre og moderigtige chinos til mænd, som det er en sand fornøjelse at være iklædt? Så kan du se vores store udvalg her på siden, hvor du også har muligheden for at købe dem og få dem sendt hjem til dig.

 

Sådan kan du købe chinos hos SNT

Hos SNT har vi både vores egne butikker samt vores egen webshop her på siden. Du kan altså både shoppe chinos til mænd online, eller du kan besøge en af vores fysiske butikker. Du kan finde vores åbningstider her på siden. Vil du gerne i kontakt med os på anden vis? Så kan du give os et kald, eller du kan sende os en mail. Fang os på telefon 42 90 92 24 eller skriv til os på info@shapingnewtomorrow.dk.