Ambassador

Bestig Aalborgtårnet med Leon Kofoed: Rekordlang rebklatring i jakkesæt

Bestig Aalborgtårnet med Leon Kofoed: Rekordlang rebklatring i jakkesæt

Akrofobi – bedre kendt som højdeskræk. Du kender uden tvivl til det og har sikkert selv oplevet det. Leon Kofoed er professionel OCR-atlet (obstacle course racing) med flere europa- og verdensmesterskaber under sit bælte – og så er han også bange for højder.

For at presse sig selv til sit yderste og se sin frygt i øjnene, vil Leon klatre hele 50 meter op ad Aalborgtårnet, kun ved brug af et frithængende reb – alt imens han har vores Essential Suit på.

“Jeg har altid fundet stor glæde i at udfordre mig selv. Jeg er overbevist om, at den her udfordring vil presse mig til mit yderste, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang!” – Leon Kofoed

Efter grundig forberedelse og træning til den kommende udfordring fastgør Leons mangeårige samarbejdspartner, Urban Ranger Camp, ham til rebet for at garantere hans sikkerhed. Sikret og komfortabelt klædt på, begynder han at klatre.

Leon starter stærkt ud og klarer den første strækning uden problemer – mentalt fokuseret og i topform. Med et heppende publikum bag sig føles det, som om intet kan stoppe ham. Men efter at have kommet halvvejs melder udmattelsen og frygten sin ankomst. Alligevel finder han styrken og modet til at overvinde sig selv, og han kæmper sig hele vejen til tops.

Triumferende når Leon toppen, og kan nu krydse en af sine største bedrifter nogensinde – både personligt og professionelt – af sin liste.

Selvom vores Essential Suit blev udsat for hård brug og slid, klarede den udfordringen uden en skramme og med al den komfort og stræk, Leon havde brug for, så han kun skulle fokusere på at klatre. At nå i mål med stil var bare prikken over i’et.

“Jeg oplevede utroligt meget friktion på mit ben. Mine arme arbejdede konstant op og ned, noget du normalt ikke kan i et andet jakkesæt. Jeg havde virkelig god bevægelighed derude. Det var fantastisk.” – Leon Kofoed

Se Leon overvinde sin højdeskræk og sætte rekorden for længste rebklatring i et jakkesæt. Tag skridtet og udfordr dig selv.