Guide

Nytårstøj til mænd

Er du helt klar til, at champagnen snart popper, og raketterne suser mod himlen?

Er du klar til, hvad mange omtaler som årets fest? Selvom jul og nytår falder på de samme datoer og vender tilbage på samme tid år efter år, er det stadig som om, det kommer som en overraskelse, at kalenderen lige pludselig nærmer sig endnu et årsskifte.

Vi har samlet vores seks bud på, hvilket nytårstøj til mænd du kan vælge at hoppe i, som gør det lidt nemmere for dig at shoppe årets (måske) vigtigste outfit.

Nytårs jakkesæt til den modebevidste mand

Hvis du tænker at gå helt traditionelt og moderigtigt til værks, så skal du selvfølgelig vælge et lækkert og enkelt nytårs jakkesæt til anledningen. Gennemslagskraften i et stilet og velsiddende jakkesæt er ikke til at tage fejl af, og du vælger selvfølgelig helt selv, om du vil gå den sikre vej eller løbe en afstikker og vælge et jakkesæt i en vovet farve.

De fleste kan dog godt nøjes med et klassisk, ensfarvet jakkesæt og overlade den ekstra farvelade til de epilepsi-fremkaldende nytårsbriller og funklende glimmerhatte, der alligevel kommer på i løbet af aftenen og natten. Vi har samlet 3 jakketsæt, der ville være perfekt som dit nytårs outfit.

Det bedste ved det klassiske og ensfarvet jakkesæt er, at du kan bruge det igen og igen – sammen og som enkelte dele hver for sig. Har du alligevel mod på at pimpe dit nytårs jakkesæt helt op og gå linen ud, så tilføj dit mest festlige slips eller en elegant, sort butterfly.

Se også alle :

Nytårsskjorte og blazer til mænd med traditionel stil

Er du typen, der går i jakkesæt og skjorte til hverdag, har du sikkert allerede en favorit skjorte og blazer, som bare venter på at blive taget i brug til årets fest. Hvis ikke, så kan du faktisk komme rigtigt langt med et enkelt nytårsoutfit bestående af bukser, skjorte og blazer, som du sagtens kan finde frem igen, når det sidste nytårskrudt er brændt ud.

En tidløs nytårsskjorte og blazer er et must i enhver herregarderobe, men det kan være virkelig svært at finde de helt rigtige dele – især hvis det er to stykker tøj, du ellers aldrig ville tage på.

Casual nytårsoutfit til mænd, der foretrækker formidabel komfort

Er du typen, der virkelig sætter komfort over alt andet, når vælger tøj? Det kan vi sagtens forstå, men heldigvis behøver du af den grund ikke at se hverken underdressed eller hverdagsagtig ud bare fordi, du foretrækker et mere casual og afdæmpet herre nytårsoutfit.

Der findes mange muligheder for at sammensætte et behageligt sæt af nytårstøj til mænd, der samtidig får dig til at fremstå velklædt og velovervejet.

Vi anbefaler at sætte de to sæt sammen et par hvide sneaks og en cool jakke, men hvis du alligevel føler, at dit nytårsoutfit til mænd bliver lidt for casual i den retning, kan du i stedet tilføje din yndlingsblazer og et par klassiske, sorte lædersko.

Vores bedste råd er: Vælg det nytårsoutfit, du har det godt i. Det er nemlig dig, der skal have det på.

Godt nytår og rigtig god fest!