Guide

Julefrokost tøj til mænd

Julefrokost tøj til mænd

December bugner med julefrokoster – både i familiens lag og med gode venner. Du skal sikkert til mere end én julefrokost i år, og måske synes du, det kan være svært at forny din garderobe og finde det perfekte julefrokost tøj til mænd? Måske har du bare ikke lyst til at hive det samme mølædte sæt frem, som du havde på til sidste års julefrokost, eller måske har du lyst til at prøve en helt anden dresscode til julefrokosten i år.

Det helt rette julefrokost outfit til mænd kræver lidt ekstra

Det kan tage tid at finde det helt rette julefrokost outfit til mænd, men hvis du har de essentielle dele at tage udgangspunkt i, bør det ikke være helt så besværligt for dig at sammensætte et stilet og klassisk julefrokost outfit. 

Find inspiration her til, hvad det perfekte julefrokost tøj til mænd kan være. Vi har gjort det nemt for dig og samlet 3 klassiske jakkesæt looks til din julefrokost herunder.

Mangler du de perfekte bukser og skjorter til julefrokost?

Hvis du synes, det bliver en anelse for fancy at troppe op i jakkesæt til julefrokost hos de pukkelryggede, så findes der heldigvis et væld af andre muligheder. Ingen er nogensinde gået galt i byen med et par pæne bukser og en klassisk skjorte til julefrokost. Og det allerbedste ved sådan et klassisk sæt er, at du kan bruge det igen, når hverdagen kalder, og de sidste nåle er drysset af juletræet.

Behageligt herretøj til julefrokost

Selvom højtiderne ofte byder på spandevis af sild og snaps i lange baner, behøver julefrokost tøj til mænd ikke at være ubehageligt at have på efter en hel dag, hvor du har siddet ned og spist.

Og du behøver slet ikke bekymre dig om gaps mellem skjorteknapperne eller bukser, der strammer omkring maven. Med de før viste styles får du herretøj til julefrokosten, som du rent faktisk kan holde ud at have på – tøjet tilpasser sig nemlig til dig og ikke omvendt.

Det er vigtigt at føle sig godt klædt på. Men det er mindst lige så vigtigt at have det godt i det tøj, man går i. Selvom herremoden ofte følger et utal af regler, behøver tøjet hverken at se kedeligt ud eller føles ubehageligt at gå i.

Vi håber, du får en masse gode og sjove julefrokoster – hvor du samtidig føler dig behageligt og godt klædt på. Skål!