Guide

SÅDAN STYLER DU JEANS: ALT DU BEHØVER AT VIDE

Sådan styler du jeans: Alt du behøver at vide

Jeans: Den tidløse klassiker med en evig charme som ikke lader sig påvirke af trends. Der er meget at elske ved dem og masser at lære: Hvor og hvornår går man med jeans? Hvordan styler man dem? Hvorfor vil din basisgarderobe aldrig føles fuldendt uden et par? Lad os finde svarene på disse spørgsmål, tips til at style jeans og meget andet!

HVORFOR GÅR JEANS ALDRIG AF MODE?

Jeans har været fast inventar i garderober verden rundt og på tværs af generationer siden deres introduktion i USA i midten af det 19. århundrede – der fandt de straks et publikum og en hurtigt voksende efterspørgsel. Selvom denimbukser først var populære blandt arbejderklassen pga. deres holdbare konstruktion og komfort, blev de senere et symbol på ungdomskultur og oprør med ikoner som James Dean i spidsen i 1950’erne.

Fra 1950’erne og ind i det 21. århundrede har denimjeans fortsat oplevet stor interesse og kun set minimale ændringer, som gør at de stadig er genkendelige ved blot et enkelt øjekast.

Det klassiske jeans design har været urokkeligt og vedholdende i en industri, hvor hurtige trends og konstant forandring normalt sætter dagsordenen – og jeans er kommet for at blive!

Men nok om cowboybuksernes historie. Pointen er: Jeans er utroligt alsidige bukser, der har stået tidens tand som en indflydelsesrig og tidløs favorit, uanset status eller socialklasse.

PERFEKTE JEANS TIL ENHVER LEJLIGHED

Med så mange år på bagen, kunne man fristes til at tro, at jeans ikke kunne forbedres – men de perfekte jeans er først lige kommet til verden! Hos SHAPING NEW TOMORROW har vi knækket koden med vores Classic Jeans, som ligner almindelige cowboybukser til mænd men med komfort og innovative features, du ikke får med autentisk denim.

Ligesom med alle vores Perfect Pants er vores jeans også designet med kompromisløs komfort og stil for øje, så du kan bruge dem hvor som helst og når som helst. Classic Jeans er behagelige fra første gang, du tager dem på, og bibeholder deres form vask efter vask, takket være en unik materialesammensætning og vores innovative 360° stræk – bare vælg dem i dit foretrukne fit, og gå dagen i møde!

Fordi alle har forskellige behov og præferencer i bukser, fås vores Classic Jeans i to pasformer og tre farver, alle i blå nuancer,

som helt sikkert kommer til at overgå dine forventninger og fremadrettet sætte standarden for dit valg af herrebukser.

Hvis blue jeans ikke er din stil, står vi klar med Stay Black Classic Jeans, der er lavet med en ny tekstilteknologi, hvor den sorte farve hverken falmer efter vask eller brug. Vores sorte jeans forbliver sorte, så du slipper for forvaskede jeans efter få uger.

Nu er det bare med at sammensætte det perfekte outfit med dine Classic Jeans: Så lad os komme i gang med at style dine jeans!

SÅDAN BÆRER DU JEANS TIL HVERDAG

Når det kommer til at style vores Classic Jeans, har du mere eller mindre frit slag på alle hylder pga. deres tidløse design, med detaljer du kender fra autentisk denim, som passer til stort set alt.

Det skal dog ikke stoppe os i at gøre det endnu nemmere for dig! Vi har nemlig samlet vores favorit go-to styles, der er lige dele stilfulde og velegnede til hverdagsbrug:

  • Effortlessly Casual: Style dine jeans med en hvid t-shirt og hvide sneakers for et afslappet udtryk, som er perfekt til almindelige hverdage og aftaler med venner.
  • Athleisure: Skab et ekstra behageligt outfit med et sporty twist ved at kombinere dine jeans med en sort sweatshirt – det oplagte valg til hyggelige hjemmedage i godt selskab.
  • Stylish Layering: Jeans med en åben skjorte og overshirt er en praktisk og ligetil måde at lave et outfit til uhøjtidelige begivenheder, hvor man alligevel gerne må gøre lidt ud af sig selv. Tag en skjorte med mønster på, hvis outfittet skal have lidt ekstra personlighed og dybde.

Husk, det rette fit er afgørende for et velsammensat outfit, og derfor fås vores Classic Jeans i to pasformer: Slim og regular. Slim fit jeans er smallere omkring lårene og følger formen på dine ben, hvorimod regular fit jeans sidder løsere omkring dine lår og har ekstra plads omkring læggene.

Tommelfingerreglen for at finde det bedste jeans fit er, at de skal passe til din kropstype og sidde godt om hofterne – ellers er der rig mulighed for at style dem, som du vil. Folder du f.eks. buksebenene op en gang eller to, får dit outfit et nyt og anderledes udtryk, hvorfor bukselængden kan have en stor betydning på, hvordan jeansene ser ud på dig.

KAN MAN GÅ I JEANS I FORMELLE SAMMENHÆNGE?

Fordi jeans typisk forbindes med afslapning og uformelle anledninger, vil det måske komme bag på dig, at det ikke altid er tilfældet – hvis jeans styles rigtigt, er de lige så passende i formelle sammenhænge.

Overordnet set er sorte eller mørkeblå jeans det sikre valg til professionel brug, da de mørkere farver giver et mere sofistikeret look, som resten af outfittet let kan bygges op omkring. Find den rette balance mellem professionalitet og komfort med disse styles:

  • Business Casual: Det klassiske business casual-look med en lyseblå skjorte i bukserne er en sikker vinder hver gang. Smøg skjorteærmerne op for et mere casual udtryk eller lad dem dække armene – begge måder er velegnede til vigtige møder og arbejde.
  • Layered Sophistication: Når du lader lagene arbejde for dig, er det nemt at skabe et stilfuldt: Hvid skjorte i bukserne, khakifarvet striktrøje ud over som et ekstra lag og en brun uldjakke til at fuldende looket. Det var det.
  • Business Formal: Hold det enkelt og elegant med en hvid skjorte og en blazer, der matcher dine jeans. Blazeren tilfører straks et strejf af professionalisme, og outfittet færdiggøres med accessories som et ur og et brunt læderbælte for komplementerende farver og stilrene detaljer.
  • Black-on-Black: Sort passer til alt – også i kombination med sig selv! For et enkelt og stilrent look, som mikser teksturer og materialer, er sorte jeans og en sort turtleneck rigeligt til at imponere. Til finere selskab styler du blot dit helt sorte outfit op med en sort blazer, og så er du klar til at indtage verden.

Lad dig inspirere af en af vores styles eller lav dit eget outfit med din nyfundne viden – nu kender du til de bedste måder at style jeans på.