Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

0 produkter
Bukser

Bukser

0 produkter
Overdele

Overdele

0 produkter
Shop

Shop

0 produkter
Kurv

Kurv

Classic Pants Chinos

Fås i 14 farver.

Habitbukser Herre

Fås i 8 farver.

Wide Fit Chinos

Fås i 4 farver.

The Perfect Shorts

Fås i 6 farver.

Herrebukser, som du vil elske at have på

Vil du gerne se pæn ud i tøjet? Men er du træt af at skulle gå rundt i bukser hele dagen, som er stive i betrækket og ikke særligt komfortable at have på?

Hos Shaping New Tomorrow har vi sat os for at gøre det meget nemmere for dig at vælge tøj i skabet om morgenen. Du behøver ikke vælge mellem de pæne bukser eller de bekvemme bukser. Med SNT herrebukser får du begge dele på én gang. Du kan både tage pæne bukser på og hele dagen have en fornemmelse af, at du går i de blødeste joggingbukser. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke - og er du uenig, får du dine penge tilbage på dit køb.

Stilede bukser til mænd med høj komfort

SNT herrebukser passer til enhver lejlighed. Vores bukser til mænd kan både sættes sammen med en fed skjorte eller en casual t-shirt. Du kan både bruge herrebukserne til en mere formel begivenhed eller til hverdagsbrug, da du kan style dem op eller ned efter behov.

Vil du gerne se godt ud på arbejde, men er træt af at skulle cykle derhen i et par stive bukser, er SNT herrebukser svaret på dine bønner. Det stretchy, bløde materiale gør, at bukserne følger dig og dine bevægelser, og at der ikke er noget, der strammer nogen steder.

Har du endnu ikke prøvet vores herrebukser, og er du stadig i tvivl, om det passer, hvad alle siger? Så giv det et skud og bestil et par af vores bukser til mænd online eller ved at besøge en af vores fysiske butikker. Vi har helt sikkert også et par bukser, der passer perfekt til dig og dine behov.

 

Stort udvalg af bukser til unge mænd

Mænd i alle aldre bruger vores herrebukser, men specielt de unge af slagsen, som har et højt aktivitetsniveau, er særligt begejstrede. Er du typen, der cykler meget i din hverdag, eller som bare har behov for ekstra fleksibilitet i hverdagen? Eller sætter du bare, ligesom så mange andre, bare pris på god komfort i flot design?

Så vil det gøre en stor forskel for dig at kunne trække i et par herrebukser om morgenen, som gør det ekstra komfortabelt for dig at bevæge dig i løbet af dagen. Og så endda uden at gå på kompromis med, hvordan du klæder dig og hvilket look, som dine bukser tilfører. Er du på jagt efter bukser til unge mænd, som er lavet i et klassisk og tidløst design, så kan SNT bukser meget vel være det rette valg.

 

Vil du gerne prøve vores herrebukser?

Måske har du allerede flere par SNT herrebukser hængende i dit skab? Eller måske er du blevet nysgerrig efter at prøve de bukser til mænd, som alle snakker om eller vores helt klassiske chinos til mænd? Uanset hvad, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Du kan kigge forbi vores butik i dagtimerne, eller du kan kontakte os på mail eller telefon. Skriv til os på info@shapingnewtomorrow.dk eller ring til os på telefon 42 90 92 24.