Oplev det perfekte Herretøj i Hamburg

SHAPING NEW TOMORROW blev grundlagt i Danmark i 2015, og vi er i dag et af de hurtigst voksende brands indenfor herretøj i Skandinavien. Med fem eksisterende butikker i Danmark har det været et helt naturligt skridt at præsentere vores første butik uden for Danmarks grænser.

Neuer Wall 59 i Hamburg danner rammen for vores unikke butikskoncept og innovative herretøj. Adressen er en af de mest centrale placeringer i Hamburg, og vi er glade for at kunne præsentere tyske mænd for en anderledes og unik shoppingoplevelse, hvor de nu har muligheden for at mærke komforten på egen krop i hjertet af Hamburg centrum.

Alt vores tøj er skabt med fokus på komfort, kvalitet og tidløst design. Vi har kombineret de bedste features fra sportstøj med stilen fra klassisk herretøj for at skabe tøj, som alle mænd, uanset alder, højde og vægt, kan have det godt og føle sig selvsikre i, samtidig med at de ser godt ud.

Komfort har aldrig set bedre ud

SHAPING NEW TOMORROW blev grundlagt af tre barndomsvenner i 2015 med et mål om at ændre måden hvorpå, vi tænker traditionelt herretøj. Det var en udfordring at forene komfort og klædelighed, og vi stræber efter, at du aldrig behøver at vælge kun én af delene. Vi ønsker, at alle mænd skal kunne føle sig klar til, hvad end dagen må bringe.

Med brug af avancerede fibre og tekniske materialer har vi udviklet en kollektion af innovative styles, som kombinerer de bedste features fra sportstøj med stilen fra klassisk herretøj. Vi laver holdbart tøj, som holder gennem trends og sæsoner, for at øge levetiden på dit yndlingstøj.

Next Level Retail

I butikken bliver du mødt med en skandinavisk vibe, der udspringer af dansk hygge. Kombineret med high end digitale elementer har vi skabt en unik og personlig shoppingoplevelse. Vores butikskoncept er bygget på idéen om at tage imod alle gæster som venner. Vores dygtige personale vil tage imod dig med oprigtig interesse og hjælpe dig med det, du har brug for, uanset hvad dit behov er.

Butikken er indrettet som et andet hjem, netop for at du skal føle dig velkommen. Vi har kolde drikkevarer, varm kaffe, et hyggeligt loungeområde og rummelige prøverum med justerbart lys med flere settings, der afspejler forskellige situationer fra din hverdag.

Vi tror på detailhandlen. Og på at skabe en helt exceptionel shoppingoplevelse. Vores tilgang til den traditionel detailhandel er at overgå dine forventninger til, hvordan det er at besøge en butik, der forhandler klassisk herretøj.

FIND BUTIKKEN

DON’T MISS OUT

Tilmeld dig vores kundeklub og få besked om eksklusive tilbud, lanceringer, nyheder osv. som den første