Vi åbner vores butikker mandag! - 100 dages returret forlænget - Læs mere om ombytning mm. her

Kurv (0)

  Pak ind som gave +29 DKK
  Ja tak
  Læs mere

  Gavekort og rabatkode tilføjes i checkout

  • Subtotal 0 DKK
  • Fragt Gratis
  Gaveindpakning

  Sådan ser vores gaveindpakning ud

  SÅDAN PAKKER VI IND 


  Vi pakker dine gaver ind i en eksklusiv gaveboks, og der kan pakkes op til to produkter i én gave. Bestiller du flere end to produkter, pakkes produkterne i to eller flere gaver. Vi tilføjer automatisk gaveindpakning efter antal af produkter*. 

  Vilkår for gaveindpakning: 

  • 2 produkter pr. gaveboks
  • 29 DKK pr. indpakning
  • Eksklusiv og klassisk gaveboks - helt i tråd med vores tøj
  • FSC-certificeret gaveboks fremstillet af bæredygtige materialer
  • Indpakkede gaver til forskellige modtagere skal bestilles i separate ordrer**

  * Bemærk, at vi ikke kan tilbyde indpakning af alle vores produkter, undtagelser forekommer.


  ** Obs. Vi kan ikke særpakke ordrer, så ønsker du både at bestille produkter med indpakning samt produkter uden, skal du købe produkterne i forskellige ordrer. Ligeledes skal du lægge en ordre pr. gavemodtager, hvis du vil forære gaver til flere modtagere.

  OPLEV DET PERFEKTE HERRETØJ I HAMBURG

  SHAPING NEW TOMORROW blev grundlagt i Danmark i 2015, og vi er i dag et af de hurtigst voksende brands indenfor herretøj i Skandinavien. Med fire eksisterende butikker i Danmark er vi glade for endelig at kunne præsentere vores første butik uden for Danmarks grænser.

  Neuer Wall 59 i Hamburg kommer til at danne ramme for vores unikke butikskoncept og innovative herretøj. Adressen er en af de mest centrale placering i Hamburg, og vi er glade for at kunne præsentere tyske mænd for en anderledes shoppingoplevelse, hvor de får lov at mærke komforten på egen krop i hjertet af Hamburg centrum.

  Alt vores tøj er skabt med fokus på komfort, kvalitet og tidløst design. Vi har kombineret de bedste features fra sportstøj med stilen fra klassisk herretøj for at skabe tøj, som alle mænd, uanset alder, højde og vægt, kan have det godt og føle sig selvsikre i, samtidig med at de ser godt ud.

  Skriv dig op til vores nyhedsmail, og vær den første til at høre mere om åbningen.

  KOMFORT HAR ALDRIG SET BEDRE UD

  SHAPING NEW TOMORROW blev grundlagt af tre barndomsvenner i 2015 med et mål om at ændre måden hvorpå, vi tænker traditionelt herretøj. Det var en udfordring at forene komfort og klædelighed, og vi stræber efter, at du aldrig behøver at vælge kun én af delene. Vi ønsker, at alle mænd skal kunne føle sig klar til, hvad end dagen må bringe.

  Med brug af avancerede fibre og tekniske materialer har vi udviklet en kollektion af innovative styles, som kombinerer de bedste features fra sportstøj med stilen fra klassisk herretøj. Vi laver holdbart tøj, som holder gennem trends og sæsoner, for at øge levetiden på dit yndlingstøj.

  Måske lyder det for godt til at være sandt. Men hvis ikke du tror på os, får du nu chancen for at prøve selv og samtidig være en af de første til at besøge vores nye butik i Hamburg.

  LÆS MERE OM SHAPING NEW TOMORROW

  “Herrebukser der revolutionerer din hverdag.”

  “De er utroligt behagelige, holder formen og ligner klassiske business-bukser.”

  “Efter intensiv test på egen krop kan vi bekræfte, at disse bukser faktisk er ekstremt behagelige.”

  “Bukserne fra SHAPING NEW TOMORROW sikrer komfort, exceptionel bevægelsesfrihed og et stilfuldt look.”

  “Når du har dem på, føles disse bukser endnu mere behagelige og blødere end andre bukser med stræk i.”

  NEXT LEVEL RETAIL

  I butikken bliver du mødt med en skandinavisk vibe, der udspringer af dansk hygge. Kombineret med high end digitale elementer har vi skabt en unik og personlig shoppingoplevelse. Vores butikskoncept er bygget på idéen om at tage imod alle gæster som venner. Vores dygtige personale vil tage imod dig med oprigtig interesse og hjælpe dig med det, du har brug for, uanset hvad dit behov er.

  Butikken er indrettet som et andet hjem, netop for at du skal føle dig velkommen. Vi har kolde drikkevarer, varm kaffe, et hyggeligt loungeområde og rummelige prøverum med justerbart lys med flere settings, der afspejler forskellige situationer fra din hverdag.

  Vi tror på detailhandlen. Og på at skabe en helt exceptionel shoppingoplevelse. Vores tilgang til den traditionel detailhandel er at overgå dine forventninger til, hvordan det er at besøge en butik, der forhandler klassisk herretøj.

  SE VORES PRODUKTER

  DELTAG I FESTLIGHEDERNE

  Åbningen skal fejres med stil, og vi vil gerne invitere dig med til et brag af en åbningsfest med åbningstilbud, goodie bags, live DJ, kolde drinks og meget mere.

  Hvor
  Neuer Wall 59, 20354 Hamburg

  Hvornår
  Den 6. maj åbner vi vores nye butik i hjertet af Hamburg.

  Vi følger situationen med COVID-19 tæt, og bliver det nødvendigt, udsætter vi selvfølgelig åbningen.

  Hvad med COVID-19?
  Vi følger naturligvis retningslinjerne fra de tyske sundhedsmyndigheder vedrørende COVID-19 og i særdeleshed Hamburgs Corona Protection Regulation. Dermed sikrer vi alle gæster en god og sikker oplevelse. Vi opererer efter alle gældende regulativer. Desuden sørger vores personale for, at butikken jævnligt desinficeres og udluftes. Vi holder også skarpt øje med, at kun et begrænset antal gæster besøger butikken ad gangen. Du er meget velkommen til at prøve vores tøj i butikken. Personalet vil derefter tage sig af nødvendig rengøring af det tøj, du ikke ønsker at købe. I butikken finder du håndsprit, og vi gør opmærksom på, at mundbind er påbudt indendørs såvel som i Hamburg centrum. Før åbningen vil hele vores team være testet for COVID-19 og vil kun være til stede med et negativt testresultat.

  Vi ønsker et festligt og sikkert arrangement, hvor alle husker at holde afstand til hinanden og bærer mundbind for at beskytte andre omkring sig.

  DELTAG I ÅBNINGSFESTEN

  Klik på billedet for rutevejledning

  DON’T MISS OUT

  Tilmeld dig vores kundeklub og få besked om eksklusive tilbud, lanceringer, nyheder osv. som den første

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

  Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne .. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

  Afvis

  Har du valgt din rette lokation?

  Vælg venligst din butik