Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

0 produkter
Bukser

Bukser

0 produkter
Overdele

Overdele

0 produkter
Shop

Shop

0 produkter
Kurv

Kurv

Classic Pants Chinos

Fås i 14 farver.

Habitbukser Herre

Fås i 8 farver.

Wide Fit Chinos

Fås i 4 farver.

The Perfect Shorts

Fås i 6 farver.

Chino bukser til mænd

Mangler du et par chinos, som giver dig maksimal bevægelsesfrihed? Så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg her på siden, hvor du finder lækkert, pænt og komfortabelt herretøj.


Hos Shaping New Tomorrow har vi sat os for at gøre hverdagen meget nemmere for dig som mand. Du behøver ikke længere bruge tid om morgenen på at vælge, om du vil gå efter det pæne, stilede look, eller om du skal tage tøj på, som gør det rart for dig at cykle, spille bold eller bevæge dig på anden vis i løbet af dagen.


Med SNT chinos eller vores fede herrebukser på kroppen ser du godt ud, mens du har en følelse af at have behagelige joggingbukser på. Vores chinos til mænd er som skabt til at røre sig i - uden at du behøver at gå på kompromis med dit look, og hvordan du ser ud.

Chinos til mænd, der gerne vil se godt ud i tøjet

Herre chinos er fremme i modebilledet, og det er en klassisk buks, som ikke ser ud til at gå af mode lige foreløbig. For at sikre at du kan blive ved med at bruge dine chinos i lang tid endnu, har vi skabt bukser, som er kendetegnet ved et klassisk og tidløst design. Vores kærlighed til tøj er ganske simpelt for stor til, at vi vil sælge dig chinos, som du kun kan bruge en enkelt sæson.


Der er ikke meget kinesisk over vores chinos, selvom typen af bukser oprindeligt stammer herfra. Vi designer vores herretøj i Danmark og får det produceret hos seriøse producenter i Portugal, som har en lige så stor kærlighed til tøj, som vi selv har hos SNT.

Maksimal bevægelsesfrihed med SNT herre chinos

Livet er for kort til tøj, der strammer, og som gør det svært at bevæge sig - i hvert fald hvis du spørger os. Netop derfor har vi valgt at gå en anden vej og tilbyde dig chinos, som du kan bevæge dig frit i.     


Materialerne til vores chinos er nøje udvalgt, og du kan være sikker på, at du med SNT får tøj, der er af høj kvalitet. Vores lækre chino bukser til mænd er skabt til at blive brugt og skabt til at bevæge sig i. Og hvem siger, at du ikke kan se godt ud i tøjet bare fordi, at du også godt kan lide at bevæge dig og bruge din krop aktivt?

Køb nye chinos til dig selv allerede i dag

Du kan købe vores chinos her på siden, eller du kan besøge en af vores fysiske butikker, hvis det er dit første par, og du gerne vil prøve bukserne på først. Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne i kontakt med os på anden vis? Så kan du ringe til os på telefon 42 90 92 24 eller tage kontakt til os ved at sende en mail til info@shapingnewtomorrow.dk.