Velkommen til Shaper’s Journal

Velkommen til Shaper’s Journal

Kom med bag kulisserne

Al begyndelse er svær, men ikke desto mindre har vi glædet os til at kunne invitere dig indenfor og give dig et eksklusivt indblik i vores lille, men storslåede univers. Selvom vi har travlt hver dag og knokler en vis legemsdel ud af vores perfekte bukser, vil vi gerne vise, at når du handler med os, så handler du med rigtige mennesker. Vi vil gerne være i øjenhøjde med dig og vise dig, hvordan du får mest mulig glæde af vores mange produkter.

Glæd dig til en masse spændende indlæg med inspiration om alt fra at style din yndlingsskjorte, til hvordan du binder en slipseknude og få meget mere at vide om, hvem vi er og hvilke styles, der er vores personlige favoritter. Vi dykker også dybere ned i nogle af historierne bag vores mange pionerer og influencers, som du allerede kender fra vores sociale kanaler. Derudover vil vi også gerne vise noget mere af os: Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Og hvad driver os?

Hvor kommer navnet fra?

Vi har gjort os mange overvejelser omkring navnet på bloggen, men vigtigst af alt skulle det afspejle, hvem vi er – og danne grundlag for en platform, hvor vi kan dele noget af vores hverdag med dig.

Siden vi startede, har vi arbejdet sammen med en masse spændende mennesker. Og de mennesker får du også lov til at møde her. Derudover var vi selv i stand til at gå forrest og træde ukendt grund, da vi fandt et kæmpe gap mellem komfort og klædelighed i herretøj. Vores intention har aldrig været at ændre verden, men vi vil gerne ændre og udfordre dit syn på, hvordan det skal føles at være pænt og behageligt klædt på – og udfordre dig til selv at prøve noget nyt.

Om SHAPING NEW TOMORROW

Visionen bag SHAPING NEW TOMORROW er at løfte niveauet af din hverdagsgarderobe og sørge for, at dit tøj kan bruges til både hverdag, fest og i formelle sammenhænge – samtidig med det er behageligt at have på.

Hos SHAPING NEW TOMORROW sigter vi højt, og vi sigter langt. Gerne på samme tid. Faktisk tror vi på, at hvis alting ikke føles en lille smule ude af kontrol, så er det fordi, noget går for langsomt. Vi er eksekveringsdygtige, og vi arbejder hurtigt – men uden at miste øje for detaljen! Det gør vi, fordi det er sjovt, men også fordi vi hele tiden har ambitioner om at stræbe efter mere og udvikle noget bedre.

Tak fordi du læser med.

Har du lyst til at få besked, når der sker noget nyt hos os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her