86 % siger, at vores bukser er deres nye yndlingsbukser

86 % siger, at vores bukser er deres nye yndlingsbukser

Nielsen Marketing har foretaget en survey blandt et udsnit af SHAPING NEW TOMORROWs danske kunder for at få svar på, hvad de mener om The Perfect Pants. Nielsen Marketing er et verdensomspændende informations-, data- og målingsfirma, hvis formål er objektivt at indsamle data omkring forbrugernes holdninger og indkøbsvaner.

The Perfect Pants – hvad betyder det?

The Perfect Pants er designet i Danmark og produceret og forfinet siden 2015 af vores erfarne producenter i Portugal, som har mere end 100 års erfaring med tekstiler. Vi besøger ofte vores eksperter i Portugal, og prisen afspejler buksernes exceptionelle kvalitet, der samtidig er et udtryk for, at vi sikrer gode arbejdsforhold og vilkår for alle led i værdikæden. Bukserne har et klassisk chino-fit og et fantastisk stræk, der gør, at du aldrig vil føle dig begrænset, når du har dem på – faktisk siger 86 % af de adspurgte mænd, at The Perfect Pants er deres yndlingsbukser*.

GÅ TIL SHOP

Bukser udviklet til hverdagen

Vi har udviklet og finpudset opskriften på The Perfect Pants siden 2015, hvor vi har udviklet en unik 360º vævning i materialet, som gør, at bukserne strækker sig optimalt og følger dine bevægelser – ikke omvendt. Du får et par pæne og klassiske herrebukser, som passer til alle anledninger, og med et par Perfect Pants undgår du hverdagens værste tøjkriser.

Hvis man kan tale om, at et par bukser kan være alsidige, så er det lige, hvad The Perfect Pants er. Hele 86 % af de adspurgte danske mænd siger, at The Perfect Pants er deres foretrukne bukser. Bukserne findes i et væld af farver, som gør det nemt at finde et par, der passer ind i alle garderober. De er designet som et par klassiske chinos med komfort i højsædet, der gør, at de altid føles ekstremt behagelige at have på, mens de passer til alle overdele.

Forbered dig på komplimenter

The Perfect Pants har et elegant snit og et moderne twist. Bukserne har et formsyet fit uden at sidde for tæt, og materialet strækker og tilpasser sig efter dine ben. Når du har bukserne på, vil du med garanti få et kompliment eller to. En undersøgelse fra Nielsen viser, at 98 % af adspurgte danske mænd i et forhold får at vide, at The Perfect Pants sidder pænt på dem. Derudover kommer bukserne i et væld af farver – de helt neutrale som sorte og navyblå, men også mere vovede farver som bordeaux og grøn. Brug de farvede bukser som et statement, eller når du gerne vil skille dig stilfuldt ud fra mængden.Udgangspunktet for at klæde sig pænt og stilet skal være for ens egen skyld. Men det gør jo ikke noget, at ens omgivelser også kan lide, hvad de ser. Du kan i hvert fald være sikker på at se velklædt ud i The Perfect Pants uden nogensinde at gå på kompromis med komforten.

Den oplagte gaveidé

At forny sin garderobe kan for mange mænd kræve en kamp sammenlignelig med at bestige Mount Everest, så hvad med at komme ham i forkøbet? The Perfect Pants er den oplagte gaveidé, hvis du i forvejen er i tvivl om, hvad du skal give ham i gave, eller hvis det er svært for ham at komme i tanke om gaveønsker.

Hele 98 % af vores kunder ville blive glade for at få The Perfect Pants i gave, så selvom det er første gang, han måske prøver bukserne, vil vi gerne love, at han bliver positivt overrasket over, hvor bløde og strækbare bukserne er og efter et par timers brug, vil bukserne have tilpasset sig fuldstændig til benene.

Du kan give bukserne i gave helt risikofrit, da vi tilbyder gratis fragt og 100 dages fri returret. Så hvis han mod forventning ikke bliver glad for bukserne, er der intet tabt for dig. Læs mere om vores bytte- og returregler her

GÅ TIL SHOP

Læs rapporten her
*Source: Nielsen - Shaping New Tomorrow Customer Survey, NOV 2019, n=557