Q&A med CEO & co-founder Kasper Ulrich

Q&A med CEO & co-founder Kasper Ulrich

Hvad er dine bedste tips til at blive en succesfuld forretning?

Jeg har mange tips, men her er de vigtigste.

  • Vigtigst af alt, omgiv dig med mennesker, som er klogere end dig selv.
  • Ansæt attitude, oplær evner.
  • Invester din tid, hvor ROI er højest.
  • Lær af dine fejl – eller endnu bedre, lær af andres fejl!

Et af mine yndlingscitater er af Mario Andretti: “If everything seems under control, you’re just not going fast enough”.

Hvordan har konceptet nået den størrelse, det har i dag?

Det er svært at forklare præcist, hvordan vi har formået at opskalere SHAPING NEW TOMORROW til hvor, vi er nu. Men at bygge en succesfuld forretning handler i hvert fald om at sammensætte det rigtige team, udføre de rigtige tiltag og adskillige tests og fejl. Derudover kan jeg ikke understrege nok, hvor vigtigt dedikation er. Uden dedikation kommer du ingen vegne.

Hvor ser du SHAPING NEW TOMORROW om 5 og 10 år?

På kort sigt i Skandinavien og Europa – både online og offline. På lang sigt også i USA og Asien.

Hvor vigtigt er bæredygtighed for SHAPING NEW TOMORROW?

Meget vigtigt! Vi er opmærksomme på den indvirkning, vores industri har på miljøet. Som en del af vores produktstrategi søger vi alternativer til konventionelle tekstiler og sigter efter at bruge flere bæredygtige materialer uden at gå på kompromis med vores kerne produktværdier. Vores vision er især tilstede i vores kommende recycled kollektion.

Vi arbejder tæt sammen med vores værdikæde – både i forhold til kvaliteten af vores produkter, men selvfølgelig også i forhold til CSR og fair arbejdsforhold.

Er der nogle nye produkter at se frem til?

Vi lancerer snart vores nye, bæredygtige kollektion – det bliver vores hidtil største lancering, og den er virkelig værd at holde øje med. Kollektionen er produceret i bæredygtige materialer og består af styles som bukser, shorts, skjorter og jakker. Komforten og udtrykket i disse styles er noget helt særligt!

Hvordan forholdt SHAPING NEW TOMORROW sig til COVID-19 lockdown?

Vi sendte alle ansatte hjem på deres hjemmekontorer og fulgte anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder tæt. Før de officielle guidelines foreslog det, besluttede vi at lukke vores fysiske butikker midlertidigt.

Alting ændrede sig fra den ene dag til den anden, men vi er heldigvis født en digital virksomhed, så vi er kommet godt på den anden side igen.

Med dine egne ord, kan du da fortælle lidt om, hvad du helt præcist laver?

Ingen dage er ens for mig. Men jeg er som regel involveret i beslutningstagning og at strømline projekter og firmastrategier. For at opsummere er jeg ansvarlig for strategi, virksomhedens vækst, investeringer, HR, PR, virksomhedskultur, finans, salg, marketing osv. Men jeg laver heldigvis ikke alting selv!

Hvordan lærte I tre founders hinanden at kende?

Vi er barndomsvenner og er vokset op sammen, og vi har bevaret venskabet lige siden. Det er muligt at starte en virksomhed med dine bedste venner – men det kræver disciplin, forventningsafstemning og gensidig respekt for hinanden.

Hvor og hvornår åbner jeres næste butik?

Vores næste butik åbner i Aarhus d. 11. juni. Det er vores største butik indtil videre, og vi har udviklet et helt nyt butikskoncept, som på sigt også integreres i vores nuværende og fremtidige butikker. Aarhus-butikken er helt sikkert et besøg værd!

Har I planer om at åbne butikker internationalt?

Personlig interaktion med vores gæster er meget vigtig for os, og vi elsker at skabe mindeværdige øjeblikke i vores butikker – så selvfølgelig vil vi dele glæden og åbne butikker internationalt. Vi har planer om at åbne de første butikker uden for Danmark senere i 2020.

Hvordan ansætter I til SHAPING NEW TOMORROW? Hvilke kandidater leder I efter?

Vi kigger efter den rette attitude og mennesker, som tror på visionen bag SHAPING NEW TOMORROW. Det er dem, der vil arbejde med passion, engagement, udfolde deres sande talenter, og som vil sprede positiv energi i organisationen.

Hvilke styles er dine personlige favoritter?

Jeg foretrækker business casual-looket, men jeg har samtidig brug for komfort i min dagligdag. Mine yndlingsstyles er vores Classic Pants og vores Classic Shirt. De findes begge i adskillelige farver, så mit outfit aldrig bliver kedeligt eller ensformigt. Jeg kan godt lide at klæde mig simpelt, men bemærkelsesværdigt.

Hvilket dyr vil du sammenligne dig selv med?

Tyr – hvis altså man tror på stjernetegn… :-) 

GÅ TIL SHOP