Gaveideer til ham der har alt

Gaveideer til ham der har alt

Julen er hjerternes fest – men i mange tilfælde også gavernes fest. Gaveræset kan være hæsblæsende og noget, de fleste bare gerne vil have overstået. Derfor er det ekstra frustrerende, når du skal på jagt efter den perfekte julegave til din far, søn, ven, mand eller kæreste, som hårdnakket påstår, at han bare virkelig ikke ønsker sig noget.

Vi har fundet vores bud på gaveideer til manden, der har alt – samlet ét sted. Så er du fri for at trave svedende gennem stormagasiner og strøgbutikker, og du undgår de lange køer ved kassen.

GÅ TIL SHOP

En god gave til ham kræver lidt fantasi

Uanset hvor mange gange du spørger, og hvor mange forslag du selv kommer med, vil han formentlig forsøge at overbevise dig om, at du ikke behøver at købe en gave til ham i år. Vær ham undskyldt – i de fleste tilfælde siger han det måske på grund af manglende fantasi eller af ren og skær tilbageholdenhed. Men er du selv overbevist om, at der ikke kan være flere sorte strømper i hans strømpeskuffe, så er det på tide at tænke lidt ud af boksen. Nogle gange ved vi ikke, hvad vi ønsker os, eller hvad vi manglede, før vi har set det!

Classic Pants Light Grey, 750 kr.

Gå efter en klassisk og tidløs julegave til ham

En julegave til ham behøver ikke at tage dig lige så lang tid at finde, som det tog Einstein at finde frem til relativitetsteorien. Men alt er jo relativt. Du kommer langt med et klassisk stykke tøj, som ikke nødvendigvis følger tidens trends, og som modtageren kan have gavn af i lang tid. Det kræver dog ofte, at du er villig til at investere lidt ekstra i lækre kvalitetsprodukter, der til gengæld holder væsentligt længere.

Classic Shirt Royal Blue Stripes, 750 kr.

Det er vores anbefaling at gå efter et mere eller mindre sikkert valg til garderoben. Dermed ikke sagt, at den nye t-shirt, du giver i gave, skal være sort eller hvid, men hold de vilde farver på et minimum, så han selv kan få et øjeblik til at blive overbevist om, at dette faktisk var gaven, han manglede.

Classic Pants Navy, 750 kr.
Supima Autograph T-shirt, 300 kr.

GÅ TIL SHOP

Gavernes evige og sikre vinder: Boxershorts!

Alle mænd med respekt for dem selv har på et tidspunkt ønsket sig underbukser i gave. Og det siger vi med bedste overbevisning, for det ér da lækkert at modtage et par nye, friske underbukser i gave. Så er du løbet helt tør for gaveideer til ham, vil vi foreslå, at du går den sikre vej og køber et par klassiske boxershorts til manden, der har alt. Det er der intet i vejen for, og han bliver uden tvivl glad for dem.

Ativo Boxers, 2-pack, 249 kr.

I stedet for at overraske med de almindelige boxershorts i bomuld vil vi anbefale dig at prøve med et par Ativo Boxershorts. De er produceret med inspiration fra det danske militær, og materialet er både varmeregulerende, svedtransporterende og hurtigtørrende – med andre ord betyder det, at de holder sig friske og lugtfri hele dagen*.

*Obs. Vi udsteder ingen garanti, såfremt lignende overkrop ikke viser sig hos modtageren, der ifører sig boxershortsene.

GÅ TIL SHOP


Husk, vi giver gratis fragt og 100 dages fri returret, så du kan roligt købe dine julegaver hos os og returnere dem igen, hvis de mod forventning ikke falder i smag. Læs mere om vores bytte- og returregler her →