Kurv (0)

  +
  Ja tak
  Læs mere

  Gavekort og rabatkode tilføjes i checkout

  • Subtotal 0 DKK
  • Fragt Gratis

  Presse

  En stilguide til moderne mænd

  Det kan være en jungle at navigere i de forskellige stilarter, der er anerkendt i vores moderne samfund. Derfor er der dog stadig nogle stilarter, som passer bedre end andre til moderne mænd, der går efter ikke at gå kompromis med tidens herremode. I dette indlæg vil vi forsøge at kaste lys over nogle af tidens tendenser og forhåbentlig at inspirere til, at du kredser dig ind på, hvilken stil, der passer bedst til dig.  

  Stilguide til mænd anno 2020: Dyrk et casual men stilfuldt look

  Et casual look er måske ikke en specifik stil som sådan. Tøj, man vil betegne som casual, er afslappet tøj med et islæt af elegance og afslappethed, der gør at tøjet er egnet til hverdagsbrug, både på jobbet og i fritiden. Udvalget af denne type tøj kombinerer typisk komfort og muligheden for et individuelt personligt udtryk. Eksperimenter dig frem til hvad det kan betyde for din egen stil. Men hvis du er i tvivl om, hvilken stil der passer bedst til dig inden for dette brede spekter af herremode til mænd, kan det være smart at forholde sig til den tommelfingerregel, der siger, at det altid vil være bedre at være en lille smule finere klædt på til lejligheden end at være for underdressed. Det gælder for enhver given lejlighed.

  Tidløse chinos i neutrale farver

  Hvis du leder efter en stilguide til mænd, der er så fremtidssikret, som overhovedet muligt, vil vi anbefale dig at kigge i retning af nogle af de klassikere, som nærmest altid har været fast forbundet til velfungerende herremode. Der findes en række essentielle dele, som bør være fast inventar i enhver garderobe, som tilhører en moderne mand, der går lidt op i sin stil. Det gælder for eksempel de tidløse chinos, som kan kombineres og matches med stort set alle andre typer af tøj inden for de mest gængse stilarter. De kan indgå i et perfekt stilmæssigt partnerskab med en uformel T-shirt, hvis det skal være til afslappet hverdagsbrug, men vil også gå rigtigt fint sammen med en klassisk hvid skjorte til en mere formel situation, som for eksempel til en fin fest eller det krævende arbejde, hvor man skal arbejde professionelt sammen med eksterne forretningsforbindelser. På den måde adskiller de klassiske chinos sig lidt fra jeans, som var på mode op gennem 80’erne og 90’erne, men i dag vil blive set som et temmelig afslappet fashion statement.

  Skjorten – en essentiel del af klassisk tidløs herremode

  Det leder os direkte videre til den næste vigtige ting, som du bør have i garderoben, hvis du skal være helt med på den aktuelle herremode. Her er en traditionel herreskjorte den klassiske pendant til de førnævnte chinos – og derfor er det også umuligt ikke at nævne dem i en stilguide til mænd. Simple, neutrale skjorter med lange eller korte ærmer er essentielle, når du gerne vil være tage dig godt ud i 2020. For et mere afslappet look, kan du knappe ærmerne op, og du kan også skabe lidt variation med forskellige neutrale og nedtonede farver, der ikke bryder nogle uskrevne moderegler.   


  De forholdsvist neutrale og klassiske elementer i nutidens herremode sætter dog nogle særlige krav til pasformen. For med de klassiske genstande følger også et vist klassisk ansvar for, at det tøj, du har på, sidder godt på kroppen. Prioriter derfor altid at definere din stil så skarpt som muligt ved at vælge noget tøj, der passer dig helt perfekt. For der er næppe noget mere ironisk end at se en mand vælge stilmæssigt korrekt, men ikke har sans for, om tøjet også passer ordentligt.

  Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

  Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

  Afvis

  Har du valgt din rette lokation?

  Vælg venligst din butik