Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

Hvor opholder du dig?

Klik på flaget som stemmer overens med det land som du er bosiddende i
0 produkter
Bukser

Bukser

0 produkter
Overdele

Overdele

0 produkter
Shop

Shop

0 produkter
Kurv

Kurv

Habitbukser Herre

Fås i 7 farver.

Wide Fit

Fås i 0 farver.

Midlertidig lukning af vores fysiske butikker

Som følge af statsministerens og Sundhedsstyrelsens udmeldinger holder vores fysiske butikker som minimum lukkede frem til 13. april. Vi følger anvisningerne nøje og opdaterer yderligere, hvis situationen skulle ændre sig.

Få gratis hjemmelevering på alle ordrer

Vores webshop opererer naturligvis, som den plejer, og vores medarbejdere i pakkecentret følger alle anvisninger fra sundhedsmyndigheder og bærer både masker og handsker. Så længe vores distributører fortsat er i stand til at levere pakker, kan du sagtens handle hos os. Vi tilbyder gratis hjemmelevering på alle ordrer, så du trygt og nemt kan få lækkert tøj leveret direkte til døren. Det forudsætter naturligvis, at du er hjemme – skulle du ikke være det på leveringstidspunktet, bliver pakken sendt videre til en pakkeshop nær dig.

Skal du afhente en pakke fra os i en pakkeshop, opfordrer vi dig til at udvise forsigtighed og holde afstand til andre omkring dig. Når du har fået pakken med hjem, bør du vaske hænder grundigt – og så kan du glæde dig til at iklæde dig behageligt tøj, som er helt essentielt, når du alligevel skal have tiden til at gå derhjemme.

GÅ TIL SHOP

Vi er her stadig til at hjælpe dig

Hos SHAPING NEW TOMORROW fortsætter al administrativ arbejde hjemmefra. Det er fordelen ved at være født en online virksomhed. Det betyder, at du som altid kan få fat i vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til levering, størrelser eller noget helt tredje.

Vi har lavet en FAQ med svar på de spørgsmål, du måtte have i forhold til ordrer lagt hos os online. Du finder den her.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon, e-mail, Facebook og livechat mandag til fredag fra kl. 10-17.

Følg med på vores Facebook-side, hvor vi løbende kommer med nye opdateringer. Vi glæder os til snart at kunne byde dig velkommen i butikkerne igen!

Pas på hinanden,
Team SHAPING NEW TOMORROW