Bemærk alle ordrer på The Perfect Pants er PREORDERS og forventes tilbage på lager midt maj - Vi takker for din forståelse!

Shaping new tomorrow


Bag om Shaping new tomorrow

Iværksættertrioen bag Shaping new tomorrow havde alle gjort samme erfaring - Jo pænere tøj de befandt sig i, desto mere ubehageligt var tøjet at have på.


Kunne det virkelig passe, at ens "stiveste puds" nødvendigvis skulle være så "stift"?
For over 150 år siden blev cowboybukserne opfundet, af to årsager - For det første fordi det var slidstærke arbejdsbukser til størstedelen af mændene, ofte beskæftigede på fabrikker, i miner eller som jernbanefolk. For det andet var cowboybukserne billige, at fremstille.
Men er det disse bukser, som den moderne mand har behov for?

 

At gøre op med dette paradoks blev drivkraften bag brandet. Stifterne bestående af Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak satte sig for at skabe klassisk herretøj, der ikke bare er pænt, men også yderst behageligt at bære. 

Vision bag Shaping new tomorrow er, at genfortolke konservativt klassisk herretøj og således skabe muligheden for, at se godt ud i alle situationer uden på nogen måde, at gå på kompromis med komfort. 

 

Vejen til The Perfect Pants

Målet var klart, der skulle findes producenter med det rette mindset, sans for kvalitet og ikke mindst samarbejdspartnere, der forstod, at de sagde ja til en kompromisløs udviklingsrejse.
Shaping new tomorrow's samarbejdspartnere er en blanding af portugisiske familievirksomheder, med over 60 års erfaring indenfor udvikling af tekstiler til bukser.

Bukserne er håndsyet af uddannet specialister. De professionelle og personlige bånd mellem Shaping new tomorrow og producenterne har været en del af nøglen bag udviklingen af de ekstraordinære tekstiler, der skulle blive til det stifterne i dag, så ydmygt kalder The Perfect Pants.

Hybrid bukserne: Stilrene pæne bukser, fuld bevægelighed og komfort. 
Bukserne der gør joggingbukser overflødige.

Find dem her 


 

Iværksætter miljøet


Shaping new tomorrow stræber efter mere end blot at skabe komfortabelt herretøj. 
Innovation er en essentiel del af tankegangen. Iværksætterne bag holder løbende foredrag på gymnasier, universiteter mv. netop om vigtigheden af innovation og iværksætteri.
Desuden støtter virksomheden op om internationale innovative projekter. Vi støtter bl.a. en entrepreneur der har skabt en innovativ skole i Tamale i Ghana, ved at sende skoleuniformer til institutionen i samarbejde med Hop-in Academy.
 
Vores garanti


Vi gør alt vi kan for at skabe problemløsende herretøj og vi tror på maksimal kundetilfredshed. Tidligere kunder har givet deres shoppingoplevelse hos os fem ud af fem stjerner, og vi bestræber os på at levere samme gode service hver gang.

Gratis fragt 
Vi har gjort det nemt og risikofrit at teste om konceptet også er noget for dig. 
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer i Danmark.

Gratis ombytning
Såfremt du ikke fik bestilt den rette størrelse første gang, tilbyder vi endnu engang gratis fragt for ombytning af din ordre. 

100 dages returret
Vi er overbevist om, at du vil elske vores problemløsende tilgang til herretøj.
 Skulle konceptet mod forventning ikke er noget for dig, tilbyder vi 100 dages returret. 
Vi modtager gerne kritik, skriv en kommentar om hvorfor produktet sendes retur, så vi fortsat kan forbedre os.
We never stop evolving

Læs mere om vores returneringspolitik her