• Gratis fragt & ombytning
  • Levering inden 1 - 4 hverdage
  • 100 dages retur politik

Shaping a New Tomorrow konceptet

Dansk 

Bag om Shaping a New Tomorrow

Stifterne af SNT-konceptet fandt sammen i starten af 2015, fordi de alle havde gjort samme erfaring: Jo finere tøj de købte desto ubehageligere var tøjet at gå i. At gøre op med dette paradoks blev drivkraften bag brandet. Gruppen bestående af Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann satte sig for at skabe et elegant tøjmærke, der ikke gik på kompromis med komfort. Ideen bag "Shaping a New Tomorrow" er at genfortolke herretøj og således skabe muligheden for at se godt ud og have det behageligt på samme tid.
 

Unikke materialer

Skaberne af SNT rejste gennem Portugal for at finde de rigtige producenter til det nye koncept. De udvalgte tekstilværksteder er eksperter inden for tekstilinnovation og producerer alt i hånden. De professionelle og personlige bånd mellem SNT og producenterne har været nøglen bag udviklingen af brandts intelligente tekstiltyper, der er udviklet med særligt fokus på kombinationen af kvalitet, bevægelighed og komfort.
 


 

Innovation


SNT-konceptet stræber efter mere end bare at skabe mode. "Shaping a New Tomorrow" står for essentielt herretøj, der gør hverdagen lettere gennem sammenspillet mellem sofistikeret herremode og bevægelighed.
Innovation er nøglebegrebet for brandet. SNT's skabere rejser rundt i Danmark og holder foredrag på gymnasier og universiteter om netop vigtigheden af innovation.
Derfor støtter brandet også internationale innovative projekter. De støtter bl.a en entreprenær der har skabt en skole i Tamale i Ghane ved at sende skoleuniformer til institutionen i samarbejde med Hop-in Academy.
 

Din garanti


Vi gør alt vi kan for at skabe produkter af høj kvalitet, og vi tror på maksimal kundetilfredshed. Tidligere kunder har givet deres shoppingoplevelse hos os fem ud af fem stjerner, og vi bestræber os på at levere samme gode service hver gang.

Gratis fragt 
Vi har gjort det nemt og risikofrit at teste om konceptet også er noget for dig. 
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre i Danmark.

Gratis ombytning
Såfremt du ikke fik bestilt den rette størrelse første gang, tilbyder vi endnu engang gratis fragt for ombytning af din ordre. 

100 dages returret
Vi er overbevist om, at du vil elske vores problemløsende tilgang til modetøj, men såfremt konceptet mod forventning ikke er noget for dig, tilbyder vi desuden 100 dages returret. 
Vi modtager gerne kritik, så skriv en kommentar om hvorfor produktet sendes retur, så vi fortsat kan forbedre os.

Læs mere om vores returneringsregler her