Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Skift sprog

Vælg i menuen nedenfor et andet sprog, og du vil blive taget direkte til den nye side.

Hvor opholder du dig?

Klik på flaget som stemmer overens med det land som du er bosiddende i
0 produkter
Bukser

Bukser

0 produkter
Overdele

Overdele

0 produkter
Shop

Shop

0 produkter
Kurv

Kurv

Bemærk: De fysiske butikker holder lukket t.o.m. d. 13/4 efter regeringens anbefalinger. Vi beklager eventuelle problemer dette måtte medføre. Vi tilbyder nu gratis GLS Hjemmelevering

Habitbukser Herre

Fås i 7 farver.

Wide Fit

Fås i 0 farver.

The perfect pants

Vær stilet og komfortabel uanset hvad din dag må bringe.

Se udvalg
usp

Gratis levering

usp

Gratis retur og ombytning

usp

100 dages returret

usp

2 FYSISKE BUTIKKER

Nyheder

Se udvalg

THE PERFECT PANTS

Se udvalg

Skjorter

Se udvalg

Dette siger vores kunder

Om
Shaping New Tomorrow

Visionen bag SHAPING NEW TOMORROW er at give mere frihed i hverdagen og løfte niveauet af din hverdagsgarderobe samt sørge for, at dit tøj både til hverdag, fest og formelle sammenhænge - er behageligt, og stilet.

Læs mere

#JoinTheFamily

Herretøj, der overgår din vildeste fantasi

Prøv at forestille dig det perfekte herretøj, som ikke blot overgår dine forventninger til design, men også overgår dine forventninger til komfort. Med Shaping New Tomorrow behøver du ikke at nøjes med at forestille dig det, det er nemlig en realitet. Vi skaber tøj, som ikke er lig noget, du før har prøvet. Det er måske store ord, men vi holder fast. Vi tror på, vi skaber tøj, som overgår din vildeste fantasi. 

Hos Shaping New Tomorrow ønsker vi at innovere den måde, vi tænker modetøj til mænd på. Der har været en kedelig tendens til, at fedt tøj til mænd tilsyneladende skulle være både stift og ubehageligt at have på. Det synes vi ikke giver nogen mening. Vi vil gerne være godt klædt på og samtidig føle os godt tilpas, og det vil du nok også. Derfor har vi en mission om at skabe herretøj, som ikke går på kompromis med hverken design eller komfort. Når du prøver vores flotte tøj til mænd, vil du opdage, at vi er nået i mål. 


Vi skaber tøj til mænd, der ikke vil gå på kompromis

Hos Shaping New Tomorrow arbejder vi ikke med nymodens strømninger og tendenser. Vi fokuserer på det, vi ved virker; klassisk design, god komfort og ekstraordinær kvalitet. Når du køber smart herretøj online hos os, får du derfor fingrene i de helt essentielle beklædningsgenstande, enhver mand bør have. Alt vores modetøj til mænd er elegant og enkelt, og det kan derfor bruges både nu og om mange år. 

Med vores tøj til mænd får du evergreens, der skaber det gode fundament i din garderobe. Du finder eksempelvis skjorter, shorts og poloer i udvalget. Derudover finder du naturligvis vores The Perfect Pants, som for alvor har slået vores brandnavn fast i modebranchen. 

Navnet på vores buksekollektion siger meget om vores brand. Vi nøjes ikke med ”godt”. Vores herretøj skal være perfekt. Det tror vi på, det er. Den gode komfort kombineret med høj kvalitet og gennemført design er en sikker vinder. Vores modetøj til mænd er altså til dig, der ikke vil gå på kompromis.